Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un supercomputer, aproape de a rezolva unul dintre cele mai mari mistere din Univers

Playtech Playtech,
Un supercomputer, aproape de a rezolva unul dintre cele mai mari mistere din Univers

Materia intunecata reprezinta aproximativ 95% din Univers, dar expertii inca nu au reusit sa elucideze misterul compozitiei sale. Totusi, un supercomputer ar putea sa o faca in locul lor. Sistemul a estimat greutatea unui axion, o particula ipotetica, care ocupa primul loc in topul candidatelor care compun materia intunecata. Supercomputerul a estimat ca greutatea unui []. continuă pe Playtech

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va [].

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Daca aveti in plan achizitii exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea sa fie ce cautati, avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume. Cand trecem de o anumita suma pentru achizitionarea unui produs, e destul de clar ca incepem sa vorbim mai mult de brandul pe care il poarta [].

Constanta: Fum inecacios si panica intr-un dintre cele mai mari centre comerciale din municipiu

Clientii magazinului alimentar din centrul comercial Maritimo din Constanta au fost evacuati de urgenta marti seara, in jurul orei 19. 30, de personalul de serviciu, dupa ce un fum negru inecacios s-a propagat in perimetru, provocand probleme de respiratie si iritatii la ochi, relateaza Agerpres.

Unul dintre cele mai frumoase castele nobiliare din Transilvania, restaurat si introdus in circuitul turistic de o universitate clujeana

Universitatea Babes-Bolyai se pregateste sa restaureze unul dintre cele mai frumoase castele din Bistrita-Nasaud. Lucrarile se vor realiza din fonduri europene si includ si un motel cu 70 de locuri si chiar un teren de golf.

Kuweit - unul dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei in zona Golfului

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, l-a primit astazi pe ambasadorul agreat al Statului Kuweit la Bucuresti, Talal M. Alhajeri, ocazie cu care oficialul roman a reliefat soliditatea relatiilor romano-kuweitiene, si a subliniat ca Statul Kuweit este unul dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei in zona Golfului, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE), remis redactiei.

Forbes: topul cantaretelor cu cele mai mari venituri din lume in 2016

Taylor Swift 26 de ani) ocupa primul loc in topul celor mai bine platite cantarete din lume, potrivit unui clasament anual al revistei Forbes, informeaza BBC, citat de News. ro.

10 dintre cele mai inedite case din lume, construite in locuri greu accesibile, izolate de civilizatie FOTO

Cu totii avem nevoie de un acoperis deasupra capului, dar nu oricine se multumeste cu un stil de viata urban sau chiar suburban. Anumiti oameni prefera sa traiasca cat mai departe cu putinta de civilizatie, iar in cele mai extreme cazuri, acest lucru poate insemna o casa in varful unui munte, pe maginea unei prapastii sau pe o insula in mijlocul unui rau.

Lucrarile la parcul acvatic de 20 de milioane de euro sunt aproape gata. Complexul de agrement din Parcul Tineretului este considerat cel mai modern Water Park din Romania

In Parcul Tineretului din Craiova a fost construit unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania, realizat din bani publici si fonduri europene. Primarul orasului sustine ca investitia va fi finalizata in curand.

EvoMAG va tine Black Friday intre 18 si 20 noiembrie si promite ca produsele vor fi livrate in cel mult patru zile

EvoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online, va organiza intre 18 si 20 noiembrie Black Friday, promitand ca va avea 25. 000 de produse la reducere. Compania promite ca jumatate dintre produse vor fi livrate in sub 48 de ore, iar restul in cel mult patru zile. Termenele de livrari sunt mici daca tinem cont de faptul ca, de la an la an, curierii sunt tot mai solicitati si firmele fac fata cu greu.

CEL.ro va organiza Black Friday intre 18 si 20 noiembrie

Ro, unul dintre cele mai mari magazine online din tara, va organiza Black Friday intre 18 si 20 noiembrie si spune ca va avea in oferta produse in valoare totala de 5 milioane euro. Compania spune ca, in functie de categoriile de produse, reducerile maxime variaza intre 40% si 90%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )