Libnet.ro
UNICEF

15:00

Superstitii de Sfantul Haralambie. Ce e interzis sa faci pe 10 februarie, ziua in care bolnavii se pot vindeca

Adevărul Adevărul,
Superstitii de Sfantul Haralambie. Ce e interzis sa faci pe 10 februarie, ziua in care bolnavii se pot vindeca

In unele zone ale tarii in ziua Sfantului Haralambie, pe 10 februarie, oamenii cer preotului sa faca agheazma la biserica. Cei care beau aceasta apa sfintita si au credinta se pot vindeca de diverse boli. De asemenea, se mai foloseste la stropitul gospodariilor al vitelor si al pomilor. continuă pe Adevărul

CALENDAR ORTODOX 10 FEBRUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Haralambie a fost episcop in Cetatea Magneziei, din Asia Mica, Turcia de astazi, in vremea imparatului Septimu Sever 193-211). Cand Sfantul Haralambie a implinit varsta de 113 ani a fost supus la diverse chinuri pentru ca nu a lepadat credinta in Hristos. Potrivit traditiei, in timpul torturilor, mainile guvernatorului Lucian s-au lipit de trupul sfantului si au ramas acolo pana cand mucenicul a facut rugaciune. In fata acestei minuni, cei care il torturau s-au convertit la crestinism.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 10 FEBRUARIE 2020. Taurii primesc reteta impotriva singuratatii

Iata pentru LUNI 10 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care sunt valorile totale pentru monedele de circulatie internationala? Care este starea Indicelui ROBOR pentru azi, 10 februarie? Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie Fluctuatiile monedei euro au surprins pe toata lumea, cel putin in ultima perioada. Leul romanesc s-a .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 10 februarie

O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: Survivor Romania! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 10 FEBRUARIE 2020. E vremea ca Fecioarele sa faca un pic de curatenie in urma petrecerii

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 10 FEBRUARIE 2020; dupa spectaculoasa Luna plina in Leu de ieri, este vremea sa facem curatenie in urma petrecerii. Cine e mai potrivita decat Fecioara sa se ocupe de aceste detalii ? Luna e in Fecioara de azi si ne ajuta sa privim cu atentie ce lectii am invatat si sa revenim la treaba cu forte proaspete.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 10 februarie 2020. Cu forte proaspete in amor!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 10 februarie 2020. Dupa spectaculoasa Luna plina in Leu de ieri, este vremea sa facem curatenie in urma petrecerii. Cine e mai potrivita decat Fecioara sa se ocupe de aceste detalii? Luna e in Fecioara de azi si ne ajuta sa privim cu atentie ce lectii am invatat si sa revenim la treaba cu forte proaspete.

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

Protestul magistratilor amana procesul unui fost ofiter SRI. 13 februarie, ziua Z pentru Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi judecat in complet de divergenta pe data de 13 februarie, deoarece magistratii Curtii de Apel Bucuresti continua protestele fata de decizia Cabinetului Orban de a le elimina pensiile de serviciu.

HOROSCOP 10 februarie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele primesc vesti neasteptate, Racii isi fac noi prieteni

Suntem specialisti astazi, putem invata o noua abilitate si daca exersam vom ajunge sa stapanim o actiune care ne va ajuta pe plan profesional.

MACRO NEWSLETTER 10 Februarie 2020

Productia industriala din Germania si-a accelerat puternic declinul anual in decembrie 2019, pana la 6,8%, de la 2,5% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare masive, de 3,5%, dupa un avans de 1,2% in luna anterioara. Productia din industria prelucratoare si-a accelerat scaderea anuala pana la 7,6%, de la 4% in luna precedenta, in conditiile unei scaderi lunare de 2,9%, iar productia de energie si-a temperat scaderea anuala pana la 2,5%, de la 3,6% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 3%. Sursa: Destatis) .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )