Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUPLIMENT GAMBLING IN DOMENIUL JOCURILOR DE NOROC Avem una dintre cele mai moderne legislatii din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT GAMBLING IN DOMENIUL JOCURILOR DE NOROC Avem una dintre cele mai moderne legislatii din Europa

Sectorul jocurilor de noroc a intrat in randul celor mai importante piete europene de profil, subliniaza reprezentantii din domeniu. Potrivit lui Liviu Popovici, presedintele Romanian Bookmakers, viitorul acestui domeniu este strans legat de nivelul de responsabilitate si implicare sociala a organizatorilor. Conlucrarea intre legiuitor si industrie conduce spre initiative de modernizare a cadrului legislativ, cu efecte pozitive asupra celor trei stakeholderi principali - clienti, autoritati si organizatori, ne-a trans-mis Liviu Popovici. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT GAMBLING IN DOMENIUL JOCURILOR DE NOROC Avem una dintre cele mai moderne legislatii din Europa

Sectorul jocurilor de noroc a intrat in randul celor mai importante piete europene de profil, subliniaza reprezentantii din domeniu. Potrivit lui Liviu Popovici, presedintele Romanian Bookmakers, viitorul acestui domeniu este strans legat de nivelul de responsabilitate si implicare sociala a organizatorilor. Conlucrarea intre legiuitor si industrie conduce spre initiative de modernizare a cadrului legislativ, cu efecte pozitive asupra celor trei stakeholderi principali - clienti, autoritati si organizatori, ne-a trans-mis Liviu Popovici.

SUPLIMENT GAMBLING Sectorul jocurilor de noroc a atins o saturatie

Reporter: Unde se situeaza piata jocurilor de noroc din tara noastra? George Pintilei: Consideram ca, in ultimii ani, domeniul jocurilor de noroc in Romania a ajuns sub semnul stabilitatii, in sensul ca nu au mai fost mari modificari de configuratie a pietei, cu exceptia, poate, a celor aduse de legiferarea jocurilor online.

SUPLIMENT GAMBLING REPREZENTANTII ROMSLOT: Piata jocurilor de noroc este stabila si matura

Reporter: Care este trendul pietei de gambling? ROMSLOT: Din punct de vedere al incasarilor la bugetul de stat, remarcam un trend crescator. Potrivit datelor oficiale, aportul salilor de jocuri de noroc care activeaza pe teritoriul Romaniei la bugetul de stat a crescut constant in ultimii cinci ani, in 2018 fiind cu aproape 47% mai mare fata de 2014, crescand nominal de la 2,34 miliarde lei la 3,45 miliarde lei.

SUPLIMENT GAMBLING LIVIU POPOVICI, ROMANIAN BOOKMAKERS: Sectorul nostru de gambling a intrat in randul celor mai importante piete europene

Reporter: Cum a fost ultimul an pentru companiile din sectorul jocurilor de noroc? Liviu Popovici: Piata jocurilor de noroc este in dezvoltare, in special pe latura calitativa. Concurenta este din ce in ce mai mare si mai stransa, insa, din fericire, in acelasi context, asistam si la o maturizare si la un nivel mai ridicat de profesionalizare a industriei de jocuri de noroc.

SUPLIMENT GAMBLING MARIUS STOI, DGL PRO: Piata jocurilor de noroc s-a contractat, in ultimul an

Piata jocurilor de noroc s-a contractat, in ultimul an, dupa cum ne-a spus Marius Stoi, director general al DGL PRO. Domnia sa subliniaza ca acest sector este bine reglementat, problemele sale fiind legate de shimbarile legislative, care nu tin cont de parerile industriei si cateodata nici de cele ale ONJN.

SUPLIMENT GAMBLING Nu mai putem vorbi de piata neagra in sectorul jocurilor de noroc

Reporter: Cum a evoluat piata jocurilor de noroc in ultima perioada? Dan Ghita: Ultimul an poate fi caracterizat prin consolidare si precautie. Schimbarile legislative care au survenit i-au determinat pe operatori sa se concentreze mai mult catre stabilitate decat catre expansiune.

SUPLIMENT GAMBLING Piata online nu influenteaza piata landbase

B >Reporter: 2019 a debutat sub auspiciile OUG 114. Care a fost influenta noilor masuri legislative asupra pietei jocurilor de noroc? Odeta Nestor: Anul acesta a avut un debut destul de dificil pentru industria jocurilor de noroc si ma refer chiar la noile prevederi din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1142018 privitoare la majorarea taxelor pentru jocurile de noroc si, implicit, la impactul major pe care aceasta l-a avut in piata de profil.

SUPLIMENT GAMBLING ONJN vizeaza noi reglementari pentru terminalele de pariuri

Reporter: Cum apreciati mersul industriei jocurilor de noroc, in ultima perioada? Marius-Sebastian Ionescu: Anul 2018 a adus modificari legislative importante pe piata jocurilor de noroc. Vorbim in primul rand de unele modificari de fiscalitate, si aici fac trimitere la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 182018 privind adoptarea unor masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

SUPLIMENT GAMBLING DORU GHEORGHIU, ASPECTO CONSULTING MANAGEMENT: Industria ezita sa formuleze un mesaj unitar care sa inlature imaginea sa negativa

Reporter: Cum a evoluat piata jocurilor de noroc in ultimul an? Doru Gheorghiu: in termeni de restrangere, extindere sau reconfigurare a pietei prin aparitia de noi actori sau disparitia unor brand-uri, nu putem vorbi despre evolutii semnificative. Piata jocurilor de noroc din Romania cunoaste deja de cativa ani o saturatie in aproape toate sectoarele sale.

SUPLIMENT GAMBLING STUDIU ZION MARKET RESEARCH Sectorul global de gambling online va ajunge la 94 miliarde dolari, in cinci ani

Industria jocurilor de noroc online online gambling) va continua sa creasca in anii urmatori, conform unei analize Zion Market Research, care precizeaza ca nimic nu va putea opri aceas-ta evolutie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )