Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUPLIMENT GAMBLING ONJN vizeaza noi reglementari pentru terminalele de pariuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT GAMBLING ONJN vizeaza noi reglementari pentru terminalele de pariuri

Reporter: Cum apreciati mersul industriei jocurilor de noroc, in ultima perioada? Marius-Sebastian Ionescu: Anul 2018 a adus modificari legislative importante pe piata jocurilor de noroc. Vorbim in primul rand de unele modificari de fiscalitate, si aici fac trimitere la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 182018 privind adoptarea unor masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative. continuă pe Ziarul Bursa

SUA vrea sa impuna noi tarife pentru marfurile din China

SUA a declarat impunerea unor noi tarife pentru marfurile venite din China, ceea ce escaladeaza razb.

SUPLIMENT GAMBLING MARIUS STOI, DGL PRO: Piata jocurilor de noroc s-a contractat, in ultimul an

Piata jocurilor de noroc s-a contractat, in ultimul an, dupa cum ne-a spus Marius Stoi, director general al DGL PRO. Domnia sa subliniaza ca acest sector este bine reglementat, problemele sale fiind legate de shimbarile legislative, care nu tin cont de parerile industriei si cateodata nici de cele ale ONJN.

SUPLIMENT GAMBLING DORU GHEORGHIU, ASPECTO CONSULTING MANAGEMENT: Industria ezita sa formuleze un mesaj unitar care sa inlature imaginea sa negativa

Reporter: Cum a evoluat piata jocurilor de noroc in ultimul an? Doru Gheorghiu: in termeni de restrangere, extindere sau reconfigurare a pietei prin aparitia de noi actori sau disparitia unor brand-uri, nu putem vorbi despre evolutii semnificative. Piata jocurilor de noroc din Romania cunoaste deja de cativa ani o saturatie in aproape toate sectoarele sale.

SUPLIMENT GAMBLING LA 28 IUNIE 2019 Taxele platite de operatorii din gambling - peste 894 milioane lei

Totalul taxelor platite de operatorii de jocuri de noroc, la 28 iunie 2019, se ridica la peste 894 milioa-ne lei, din care contravaloarea taxelor pentru jocurile de noroc 844, 47 milioane, dupa cum ne-au transmis reprezentantii ANAF.

SUPLIMENT GAMBLING LIVIU POPOVICI, ROMANIAN BOOKMAKERS: Sectorul nostru de gambling a intrat in randul celor mai importante piete europene

Reporter: Cum a fost ultimul an pentru companiile din sectorul jocurilor de noroc? Liviu Popovici: Piata jocurilor de noroc este in dezvoltare, in special pe latura calitativa. Concurenta este din ce in ce mai mare si mai stransa, insa, din fericire, in acelasi context, asistam si la o maturizare si la un nivel mai ridicat de profesionalizare a industriei de jocuri de noroc.

SUPLIMENT GAMBLING STUDIU ZION MARKET RESEARCH Sectorul global de gambling online va ajunge la 94 miliarde dolari, in cinci ani

Industria jocurilor de noroc online online gambling) va continua sa creasca in anii urmatori, conform unei analize Zion Market Research, care precizeaza ca nimic nu va putea opri aceas-ta evolutie.

SUPLIMENT GAMBLING DRAGOS BURIU, CEO NEWTON SLOTS: Industria realitatii virtuale va ajunge la 100 miliarde dolari pana in 2020

Realitatea virtuala castiga din ce in ce mai mult teren, deja se dezvolta primele cazinouri VR Reporter: Cum caracterizati piata autohtona de gambling? Dragos Buriu: Conform cifrelor publicate de INS pentru anul 2018, piata jocurilor de noroc se afla pe locul al saselea in clasamentul celor mai mari cresteri ale cifrelor de afaceri, cu un procent de 23,9%.

SUPLIMENT GAMBLING REPREZENTANTII ROMSLOT: Piata jocurilor de noroc este stabila si matura

Reporter: Care este trendul pietei de gambling? ROMSLOT: Din punct de vedere al incasarilor la bugetul de stat, remarcam un trend crescator. Potrivit datelor oficiale, aportul salilor de jocuri de noroc care activeaza pe teritoriul Romaniei la bugetul de stat a crescut constant in ultimii cinci ani, in 2018 fiind cu aproape 47% mai mare fata de 2014, crescand nominal de la 2,34 miliarde lei la 3,45 miliarde lei.

SUPLIMENT GAMBLING IN URMATORII CINCI ANI Superbet tinteste expansiunea internationala si o cifra de afaceri de 1 miliard de euro

Reporter: Care sunt, in opinia dumneavoastra, perspectivele care se deschid pentru Superbet, odata cu intrarea in actionariatul companiei a fondului american de investitii Blackstone? Vlad Ardeleanu: Blackstone este, alaturi de Carlyle si KKR, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din lume. Cu experienta globala in gestionarea unor companii mult mai mari decat Superbet si infuzia de capital asigurate de Blackstone, perspectivele de dezvoltare ale Superbet sunt, practic, nelimitate.

SUPLIMENT GAMBLING Turismul din Las Vegas ridica veniturile Caesars Entertainment

Vizitatorii proprietatilor Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas au sporit veniturile realizate la nivel mondial de operatorul american de cazinouri, in mare parte datorita tarifelor in crestere pentru camerele de hotel si a cheltuielilor din restaurante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )