Libnet.ro
UNICEF

17:01

SUPLIMENT GAMBLING Turismul din Las Vegas ridica veniturile Caesars Entertainment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT GAMBLING Turismul din Las Vegas ridica veniturile Caesars Entertainment

Vizitatorii proprietatilor Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas au sporit veniturile realizate la nivel mondial de operatorul american de cazinouri, in mare parte datorita tarifelor in crestere pentru camerele de hotel si a cheltuielilor din restaurante. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT GAMBLING Cele mai vechi cazinouri din lume, in Europa

Primul cazinou a fost construit in Venetia, in 1638 Cand ne gandim la cazinouri, ne vine imediat in minte Las Vegas - cu mega-resorturile sale -, insa primul cazinou din lume nu a fost construit in Vegas, nici macar in SUA, ci in Europa. Mai precis, aces-ta a fost ridicat in Venetia Italia): Casino di Venezia, care si-a des-chis portile in orasul plutitor in 1638, potrivit underscoopfire. com.

SUPLIMENT GAMBLING REPREZENTANTII ROMSLOT: Piata jocurilor de noroc este stabila si matura

Reporter: Care este trendul pietei de gambling? ROMSLOT: Din punct de vedere al incasarilor la bugetul de stat, remarcam un trend crescator. Potrivit datelor oficiale, aportul salilor de jocuri de noroc care activeaza pe teritoriul Romaniei la bugetul de stat a crescut constant in ultimii cinci ani, in 2018 fiind cu aproape 47% mai mare fata de 2014, crescand nominal de la 2,34 miliarde lei la 3,45 miliarde lei.

Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley. Nu i-as zice nu!

Multa lume ii aduce impreuna, ba chiar ii vede intr-o relatie mai mult decat una profesionala. Care este adevarata legatura dintre Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Serialul de comedie Las Fierbinti a avut un episod in care Gianina .

Cum se imbraca si cum arata, de fapt, Mihai Dragomir, atunci cand nu este Dorel din Las Fierbinti. Femeile il gasesc irezistibil FOTO

In serialul Las Fierbinti, este prostul satului, dar in realitate, aproape ca nici nu l-ai recunoaste. Aproape, pentru ca atunci cand zambeste, e imposibil sa nu-l recunosti pe Dorel din Las Fierbinti. Personajul este interpretat de Mihai Rait Dragomir, dar probabil ca-i stii deja numele real, daca esti un fan infocat al serialului. Actorul se .

Celentano a aflat direct de la Andreea Esca ce salariu are. Reactia actorului din Las Fierbinti e fabuloasa

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit chiar de la faimoasa prezentatoare de stiri. Celentano si-a facut curaj sa o intrebe acest lucru in mjlocul unor filmari de la serialul Las Fierbinti. Aceasta nu s-a sfiit si i-a raspuns sincer cat ia pe luna. Reactia lui Adrian Vacica a fost una de neuitat. Iata ce i-a .

Cat costa realizarea unui singur episod din Las Fierbinti. Atat plateste Pro TV!

Las Fierbinti, serialul de comedie de pe Pro TV, revine in septembrie cu sezonul cu numarul 16. Productia va avea premiera pe 10 septembrie marti), de la ora 20. Iar serialul este programat, ca si pana acum, in zilele de marti si joi, de la 20. Serialul revine cu aventurile acelorasi Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, .

SUPLIMENT GAMBLING LA 28 IUNIE 2019 Taxele platite de operatorii din gambling - peste 894 milioane lei

Totalul taxelor platite de operatorii de jocuri de noroc, la 28 iunie 2019, se ridica la peste 894 milioa-ne lei, din care contravaloarea taxelor pentru jocurile de noroc 844, 47 milioane, dupa cum ne-au transmis reprezentantii ANAF.

SUPLIMENT GAMBLING CU 15,88% MAI MULT DECAT IN 2017 Profitul brut al Loteriei Romane - aproape 119 milioane lei, in 2018

Loteria Romana a inregistrat, anul trecut, venituri totale de peste 1,07 miliarde lei, ceea ce reprezinta o crestere de 5,61% fata de veniturile totale bugetate si de 17,08% comparativ cu veniturile totale inregistrate in 2017. Profitul brut inregistrat in 2018 a depasit 118,8 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere de 41,68% in comparatie cu valoarea bugetata si de 15,88% fata de profitul brut inregistrat in anul anterior.

SUPLIMENT GAMBLING STUDIU ZION MARKET RESEARCH Sectorul global de gambling online va ajunge la 94 miliarde dolari, in cinci ani

Industria jocurilor de noroc online online gambling) va continua sa creasca in anii urmatori, conform unei analize Zion Market Research, care precizeaza ca nimic nu va putea opri aceas-ta evolutie.

SUPLIMENT GAMBLING LIVIU POPOVICI, ROMANIAN BOOKMAKERS: Sectorul nostru de gambling a intrat in randul celor mai importante piete europene

Reporter: Cum a fost ultimul an pentru companiile din sectorul jocurilor de noroc? Liviu Popovici: Piata jocurilor de noroc este in dezvoltare, in special pe latura calitativa. Concurenta este din ce in ce mai mare si mai stransa, insa, din fericire, in acelasi context, asistam si la o maturizare si la un nivel mai ridicat de profesionalizare a industriei de jocuri de noroc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )