Libnet.ro
UNICEF

11:15

SUPLIMENT OIL TERMINAL / DIN CAUZA DISTRIBUIRII A 90% DIN PROFIT CA DIVIDENDE Oil Terminal - obligata sa contracteze credite de investitii mai mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT OIL TERMINAL / DIN CAUZA DISTRIBUIRII A 90% DIN PROFIT CA DIVIDENDE Oil Terminal - obligata sa contracteze credite de investitii mai mari

Distribuirea a 90% din profitul companiei conduce la diminuarea surselor proprii de finantare a investitiilor care provin si din profitul reinvestit si, de asemenea, obliga societatea la contractarea unor credite de investitii de valoare mai mare, ne-a spus, intr-un interviu, Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal. Reporter: Cum afecteaza Oil Terminal decizia statului de a distribui 90% din profitul companiilor pe care le are in subordine catre actionari sub forma de dividende?. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT OIL TERMINAL / OPINII / DIN 2015 SI PANA IN PREZENT Randament de peste 100% pentru actiunile Oil Terminal

Pretul actiunilor OIL Terminal OIL) a urcat, de la inceputul anului 2015 si pana in prezent, cu circa 68%, iar adaugand si dividendele platite de companie actionarilor in aceasta perioada, in suma totala de 0,037517 lei/unitate, titlurile OIL au oferit investitorilor un randament total de 110%.

SUPLIMENT OIL TERMINAL Patru noi procese impotriva Oil Terminal

Sebastian Dumitrescu, actionarul in varsta de 95 de ani care detine 14,84% din operatorul terminalului petrolier din Constanta, a intentat patru noi procese impotriva Oil Terminal OIL), domnia sa solicitand suspendarea executarii hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) nr. 6 din 10 octombrie 2016, privind majorarea capitalului social al companiei, conform raportarilor transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB) saptamana trecuta.

SUPLIMENT OIL TERMINAL Parcursul Oil Terminal la Bursa de Valori Bucuresti

Oil Terminal Constanta este o companie de stat de interes strategic si, dupa cum sugereaza numele acesteia, opereaza unul dintre cele mai mari terminale petroliere din sud-estul Europei, la Marea Neagra, compania fiind specializata in transportul titeiului si al produselor petroliere si petrochimice derivate, precum si al altor produse si materii prime.

SUPLIMENT OIL TERMINAL Oil Terminal a demarat procesul de reautorizare vamala

Oil Terminal are in vedere reautorizarea pentru utilizarea unui regim vamal special si de depozitare temporara, in acest sens societatea demarand etapele necesare obtinerii autorizatiei pentru utilizarea garantiei globale, fara de care reautorizarea vamala nu este posibila, conform unor prevederi a Directiei Generale a Vamilor si a Ordinului nr. 2671/2017 al Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), informeaza compania printr-un raport remis saptamana trecuta Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SUPLIMENT OIL TERMINAL / ANALIZA Radiografia financiara a companiei

Oil Terminal SA Constanta a fost corporatizatain 1990 prin HG nr. Este singurul operator din portul Constanta pentruprimirea, incarcarea, descarcarea produselor petroliere, petrochimice, chimice, pentru import, export si tranzit cu asemenea marfuri.

UPDATE Traficul feroviar a fost oprit n judetul Brasov, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza gerului

Circulatia feroviara a fost intrerupta vineri dimineata in judetul Brasov, intre Ghimbav si Bartolomeu, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza frigului. Trenurile Sibiu - Bucuresti si Budapesta - Bucuresti au fost oprite in statii. La acea ora, in Brasov temperaturile erau in jurul valorii de minus 11 grade. 39 Centrul Infotrafic anunta ca traficul feroviar pe Magistrala 200 intre Ghimbav si Bartolomeu, judetul Brasov, a fost reluat dupa remedierea deficientelor privind sina fisurata din cauza temperaturilor scazute.

Camerunul a pierdut CAN din cauza ntrzierilor nregistrate n pregatirea turneului final

Confederatia Africana de Fotbal CAF) i-a retras Camerunului dreptul de a organiza Cupa Africii pe Natiuni, cu mai putin de sapte luni ramase pana la startul competitiei, din cauza intarzierilor inregistrate in pregatirea turneului final, informeaza BBC.

Un alt accident teribil din cauza live-ului la volan! Doi tineri din Mures s-au rasturnat cu masina peste cap la 220 km/h

Un alt accident teribil a avut loc, seara trecuta, din cauza live-ului la volan. Doi tineri din Mures s-au rasturnat cu masina, soferul conducand cu 220 km/h. Accidentul a avut loc intre localitatile Gurghiu.

UPDATE Avionul lui Merkel a aterizat de urgenta din cauza unei defectiuni serioase. Presa germana a scris despre o mna criminala, dar varianta a fost exclusa de autoritati

Anchetatorii germani verifica daca defectiunea la avionul ce o ducea pe Angela Merkel la summitul G20 din Argentina a fost provocata de o mana criminala, au declarat surse din domeniul securitatii pentru ziarul Rheinische Post, citat de Reuters. 33 Fortele Aeriene Germane au spus ca nu a fost vorba de un sabotaj si ca avionul a aterizat de urgenta din cauza ca a cedat unitatea de distributie electronica.

Mai multe trenuri au fost blocate in Brasov. O sina s-a fisurat din cauza gerului

Vremea rea face ravagii in tara. Vineri dimineata, traficul feroviar a fost intrerupt in judetul Brasov, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza gerului. Mai multe trenuri de calatori au fost oprite in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )