Libnet.ro
UNICEF

15:45

Suporterii echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea ies in strada

Adevărul Adevărul,
Suporterii echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea ies in strada

Fanii echipei de handbal Oltchim organizeaza maine seara, incepand cu ora 18. 00, un miting in centrul municipiului Ramnicu Valcea. Actiunea are drept scop sensibilizarea autoritatilor locale cu privire la criza financiara prin care trece clubul. continuă pe Adevărul

Oltchim Ramnicu Valcea nu s-a inscris in Liga Campionilor

Oltchim Ramnicu Valcea nu va participa la editia viitoare a Ligii Campionilor la Handbal. Echipa romana a decis sa nu se inscrie din cauza problemelor financiare.

VIDEO. Razie pe strazile din Ramnicu Valcea

150 de persoane au fost legitimate in timpul unei actiuni desfasurate de Politia Municipiului Ramnicu Valcea. Zeci de valceni au fost amendati sau condusi la sediul politiei pentru a fi amprentati si fotografiati.

E oficial! Oltchim nu se inscrie in Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea nu se va mai inscrie in Liga Campionilor in sezonul 2013/2014 din cauza problemelor financiare.

Cu Tadici la Mondiale: Romania si-a mentinut recordul fabulos la handbal feminin

Daca cea mai iubita echipa de club, Oltchim Ramnicu Valcea, e in pragul desfiintarii, in schimb, la prima reprezentativa, tricolorele au continuat o serie fantastica.

Jandarmii au gasit cannabis asupra unui tanar din Ramnicu Valcea

O patrula a Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Valcea a identificat ieri, pe strada Matei Basarab, un tanar de 21 de ani care avea asupra sa cannabis.

Jandarmii au gasit canabis asupra unui tanar din Ramnicu Valcea

O patrula a Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Valcea a identificat ieri, pe strada Matei Basarab, un tanar de 21 de ani care avea asupra sa canabis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )