Libnet.ro
UNICEF

11:00

Supraveghere. Sistemul judiciar din Romania adopta bratarile electronice

România Liberă România Liberă,
Supraveghere. Sistemul judiciar din Romania adopta bratarile electronice

Ministerul Afacerilor Interne a elaborat si a pus in dezbatere publica un proiect de lege care va re. continuă pe România Liberă

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania.

Bratarile electronice ar putea fi introduse si in Romania, potrivit unei masuri MAI. Cine le va purta

Bratarile electronice ar putea fi introduse si in Romania, la initiativa Ministerului Afacerilor Interne MAI). Proiectul a fost pus in dezbatere publica si ii vizeaza in special pe cei care comit acte de violenta domestica, se afla sub control judiciar sau in arest la domiciliu. De aemenea, sunt vizati detinutii carora li se permite sa .

A 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al CNAS: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem

Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in cea de-a 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Daniel Osmanovici a declarat pentru RFI ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem. Medicii nu pot sa efectueze niciun fel de operatiuni medicale fara sa le inregistreze prin cardul national de sanatate, riscand sa achite contravaloarea lor din buzunar. in aceste conditii, pacientii care nu reprezinta urgente ajung sa fie trimisi acasa.

Publicitatea online din Romania a crescut cu 22% in 2018, pana la 270 mil. lei

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 milioane de euro, potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania. Cifrele sunt mari, dar daca ii intrebi pe editorii locali de presa online, cei mai multi vor spune ca la ei nu ajunge mai nimic.

SALVATI COPIII SI FEDERATIA ELEVILOR DIN ROMANIA: Adoptarea OUG 512019 va duce la cresterea abandonului scolar

Salvati Copiii si Federatia Elevilor din Romania sustin ca adoptarea OUG 512019 implica nedecontarea transportului judetean al elevilor si va duce la cresterea abandonului scolar .

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Toti salariatii sunt vizati. Ce se intampla cu contractele de munca din Romania

Magistratii au luat o hotarare importanta pentru toti salariatii. Este obligatoriu pentru toti cei aflati in aceasta situatie. Ce se intampla cu contractele de munca din Romania? Ce se intampla cu contractele de munca din Romania inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ) a hotarat ca in contractele de munca nu pot fi incluse daune fixe .

Vor disparea 600.000 de locuri de munca din Romania. in ce domenii se va intampla asta

Peste 600. 000 de locuri de munca vor disparea din Romania din cauza automatizarii si noilor tehnologii, potrivit unui raport recent lansat. Vor disparea 600. 000 de locuri de munca din domenii pe care Romania se axeaza Investigatia specialistilor arata ca peste 600. 000 de locuri de munca vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in .

Publicitatea online din Romania isi continua cresterea sustinuta: 22% in 2018 fata de 2017

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 mil Eur aprox 57 Mil Eur).

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! E incredibil, rar iti e dat sa vezi asa ceva! (FOTO+VIDEO)

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! Un spectacol incredibil cum rar iti este dat sa vezi! O ursoaica se juca in mijlocul strazii cu puiul ei. Cei doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )