Libnet.ro
UNICEF

14:00

Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi, la BBC, despre sefia Parchetului European: Aceasta candidatura e importanta pentru intreg sistemul judiciar din Romania

Laura Codruta Kovesi a vorbit, intr-un interviu la BBC, despre candidatura sa la sefia viitorului Parchet European, fostul procuror-sef anticoruptie afirmand ca aceasta este importanta nu doar pentru ea personal, ci si pentru colegii sai si intreg sistemul judiciar din Romania. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

Dancila: imi sustin opinia ca nu este oportuna sustinerea Codrutei Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila spune ca isi mentine opinia ca nu este oportuna o sustinere a Guvernului pentru fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in competitia pentru postul de procuror-sef european. Eu personal nu cred ca este oportuna o sustinere, dar acest lucru il vom stabili in forurile statutare, a declarat Dancila.

KLAUS IOHANNIS: Kovesi, sanse mari pentru sefia Parchetului European

Klaus Iohannis crede ca Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, are sanse bune sa fie numita procuror-sef al Parchetului European, dar ca acest lucru nu este garantat.

RFI: Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru postul de procuror-sef european: Contracandidatul fracez va fi numit conducerea Parchetului financiar european

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, informeaza.

Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles. A inceput deja sedinta

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este din nou in carti la Bruxelles. Lupta pentru sefia EPPO ii are ca adversari pe Kovesi si candidatul Frantei. Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles Rares Bogdan anunta, prin intermediul retelelor de socializare, ca .

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

POLITICO.eu: Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Codruta Kovesi, la BBC: Guvernul nu m-a sustinut, dar asta nu e important pentru mine. Nu am asteptat ajutorul lor

Laura Codruta Kovesi a facut mai multe declaratii cu privire la candidatura sa la Parchetul European si fenomenul de coruptie din Romania, intr-un interviu acordat BBC, duminica. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a amintit ca Guvernul Romaniei nu a sustinut-o la Bruxelles, dar ca acest lucru nu a contat in demersul sau pentru ca nu a asteptat niciodata ajutorul lor, arata g4media. ro.

CSM o distruge pe Laura Codruta Kovesi in instanta

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document care evidentiaza modul in care fostul procuror sefLaura Codruta Kovesi, incearca sa obtina gradul profesional fara concurs. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )