Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru a dezvaluit cum s-a petrecut tragedia

Antena3 Antena3,
Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru a dezvaluit cum s-a petrecut tragedia

Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru, citat de ziarul Ring, sustine ca soferul conducea cu viteza mare si a facut o depasire riscanta. Guvernul a cerut o ancheta la firma de transport care a pus. continuă pe Antena3

Marturie CUTREMURATOARE. Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru: Am inceput sa ...

Florin Dorobat, unul dintre romanii care a supravietuit accidentului din Muntenegru, in care un autocar plin cu turisti s-a prabusit intr-o prapastie, a declarat intr-o interventie telefonica la Pro TV, ca soferul s-a angajat intr-o depasire riscanta, care a dus la caderea de pe pod a autoturismului. Eu ma simt relativ bine, ceilalti sunt mult mai rau. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar cateva zgarieturi, eu am cazut din autocar in timp ce se .

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

Sa merg la Biserica, aceasta este dorinta unei supravietuitoare a accidentului din Muntenegru

Vreau sa merg la Biserica, sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa traiesc, a afirmat una dintre supravietuitoarele accidentului din Muntenegru, intr-un interviu acordat lui Mihai Gadea, pentru.

Declaratie cutremuratoare a unei victime a accidentului din Muntenegru: Soferul a depasit, a intrat in balustrada, eu am iesit prin geam

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru povesteste, de pe patul de spital, filmul tragediei, asa cum l-a trait de pe locul pe care se afla in autocar. Soferul a vrut sa depaseasca dupa ce a.

Ponta anunta zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru

Update 19. 06 - Miercuri ar putea fi decretata zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru, unde mai multi romani si-au pierduit viata, a anuntat luni premierul Victor Ponta, in urma celului de criz.

Parchetul General deschide o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General va face o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru, sesizandu-se din oficiu pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al institutiei, Simona Frolu.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. MAE: Bilantul accidentului din Muntenegru a ajuns la 19 morti. 18 dintre ei sunt romani

Tragedie pe o sosea din Muntenegru. 18 romani au murit iar 29 sunt raniti in urma unui tragic accident. Autocarul plin cu turisti a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie de aproape 40 de metri. Sapte.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. MAE: Bilantul accidentului din Muntenegru a ajuns la 19 morti. 18 dintre ei sunt romani. LISTA ranitilor

Tragedie pe o sosea din Muntenegru. 18 romani au murit iar 29 sunt raniti in urma unui tragic accident. Autocarul plin cu turisti a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie de aproape 40 de metri. Sapte.

Autoritatile romane au deschis un dosar penal in cazul accidentului din Muntenegru

Autoritatile romane au deschis, luni dupa-amiaza, un dosar penal in cazul accidentului de autocar din Muntenegru, cand 19 romani au murit si multi altii au fost grav raniti. Anterior acestui anunt,.

Parchetul General cere dosarul accidentului din Muntenegru: O echipa de anchetatori se va deplasa la Podgorita

Parchetul General cere autoritatilor din Muntenegru dosarul accidentului de autocar pentru a demara o ancheta proprie in acest caz. Astfel, o echipa formata din procurori si politisti se va deplasa acolo pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )