Libnet.ro
UNICEF

21:15

Surpriza Dacia pentru romani: ce plan are Renault cu Duster si nu numai

Playtech Playtech,
Surpriza Dacia pentru romani: ce plan are Renault cu Duster si nu numai

Seful Renault Romania a anuntat ca pentru 2020 se pregatesc niste schimbari mari la Dacia. in centrul atentiei e Duster, dar nici masina electrica vanduta sub marca romaneasca nu-i. continuă pe Playtech

Surpriza Samsung pentru toti romanii: cum te bucuri de YouTube ca bogatii

Samsung a pregatit o surpriza insemnata pentru cei care ii folosesc telefoanele. Ai acces gratuit la versiunea pe bani a YouTube. Ce trebuie sa faci? Ti-ai dori un YouTube fara reclame? Ei.

Surpriza mare pentru Huawei: Trump tocmai a facut anuntul

Companiile din Statele Unite ale Americii vor putea sa vanda din nou produse catre gigantul Huawei, din China, dupa interdictiile impuse in luna mai 2019. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele SUA, Donald Trump. Trump a facut anuntul mult asteptat de Huawei Presedintele SUA a clarificat comentariile facute in cadrul unei conferinte de .

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4641 seconds )