Libnet.ro
UNICEF

18:00

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Antena3 Antena3,
Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile. continuă pe Antena3

Liderul PPE, felicitari pentru Klaus Iohannis la finalul primei presedintii a Romaniei la Consiliul UE: Summitul de la Sibiu va ramane un punct culminant in pregatirea viitorului Europei

Presedintele Partidului Popular European Joseph Daul i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis un mesaj de felicitare pentru felul in care Romania a asigurat pentru prima data preseditia rotativa a Consiliului Un.

Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Liderul PNL Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, care urmeaza sa transpuna in lege referendumul pe Justitie, sa fie organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale din toamna. CCR a validat joi referendumul pe Justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis si validat intr-o proportie covarsitoare de romani 80%).

Dan Barna: Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi decis la congresul partidului din 13 iulie

Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi supus la vot foarte probabil la Congresul partidului din 13 iulie, a afirmat luni presedintele formatiunii, Dan Barna.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

VICTORIE PENTRU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS Curtea Constitutionala a validat rezultatele referendumului pe justitie

Rezultatul referendumului pentru justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis si care a avut loc in 26 mai, a fost validat, ieri, de Curtea Constitutionala a RomanieiCCR).

Rares Bogdan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Care e relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis

Europarlamentarul Rares Bogan a rabufnit la adresa lui Ion Cristoiu. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este: care e, totusi, relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis?. Europarlamentarul Rares Bogdan a rabufnit la adresa jurnalistului Ion Cristoiu Politicianul a scris, pe pagina sa de Facebook, ca nu s-a certat cu Klaus Iohannis, ci dimpotriva, se inteleg .

Klaus Iohannis, in continuare vehiculat printre favoritii pentru sefia insitutiilor UE

Numele presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, este in continuare vehiculat printre variantele pentru sefia institutiilor Uniunii Europene, fiind avansat de unele surse si media printre favoritii la presedintia.

Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru actori: in loc sa ne bucuram de aceasta resursa inestimabila, suntem chemati sa aparam cultura romana de la faliment. Dezastrul, provocat de Guvernul incompetentei

Actorii din Capitala ies in strada duminica seara pentru a protesta fata de taierile de fonduri din bugetele institutiilor la care lucreaza. in acest context, presedintele Klaus Iohannis le-a.

Klaus Iohannis nu candideaza pentru Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el este presedintele Romaniei si vrea sa ramana presedinte.

Administratia Prezidentiala, data in judecata de un detinut politic. Pe ce criterii a decorat Klaus Iohannis oameni cu pedepse mici?

Liderul Asociatiei Fostilor Detinutilor Politic din Constanta, Paul Andreescu, a dat in judecata Administratia Prezidentiala pentru refuzul de a-i comunica cine a intocmit criteriile dupa care au fost decorati de Klaus Iohannis o serie de detinuti politic cu condamnari mai mici decat ale sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )