Libnet.ro
UNICEF

05:15

Surpriza la Insula iubirii. Una dintre cele mai comentate concurente, insarcinata?

Antena3 Antena3,
Surpriza la Insula iubirii. Una dintre cele mai comentate concurente, insarcinata?

O concurenta a emisiunii Insula Iubirii a reusit sa ridice cateva semne de intrebare in randul admiratorilor sai, dupa ce a aparut cu burtica. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Doliu in muzica: A murit una dintre cele mai iubite artiste

Babs Beverley, una dintre cele trei membre ale grupului muzical The Beverley Sisters a murit la varsta de 91 de ani. Babs, Teddie si Joy au format o trupa din 1944 si au avut multe hituri, printre care I.

Una dintre cele mai mari asociatii de vanatori din Romania, in centrul unui scandal. Conducerea este acuzata ca functioneaza ilegal de doi ani

Un membru al AJVPS acuza conducerea ca functioneaza ilegal de 2 ani si da dovada de lipsa de transparenta in ceea ce priveste cheltuirea banilor.

O concurenta de la Insula Iubirii a starnit valva pe retelele sociale, dupa ce a postat o fotografie demna de o viitoare mamica (FOTO)

Mirela Banias, una dintre concurentele show-ului Insula Iubirii este suspectata de fanii emisiunii ca ar fi insarcinata, dupa ce a postat o fotografie pe Instagram. Dupa ce a facut publica postarea,.

INSULA IUBIRII. Cuplurile de pe Insula Iubirii se apropie de momentul adevarului: Nu stiu de ce sunt mai deranjat, de greselile mele sau de alegerile ei

Cele patru cupluri au petrecut dream date-urile de 24 de ore alaturi de ispitele lor preferate, iar baietii au avut parte si de o confruntare cu rivalii lor, inainte de Bonfire-ul final, in.

FOTO Care sunt cele mai frumoase zece asociatii de proprietari din Oradea si ce surpriza le-a pregatit Primaria

Primaria Oradei a desemnat cele mai frumoase zece asociatii de proprietari din municipiu. Pentru spiritul civic si implicarea de care au dat dovada locatarii, acestia au fost recompensati cu diplome si unelte gospodaresti.

Acesta este cel mai eficient regim! Iata cum sa tii dieta cu castraveti

Una dintre cele mai indragite actrite de la Hollywood a slabit mai multe kilograme dupa ce a urmat dieta cu castraveti. Cum aceste legume sunt usor de gasit in orice piata poti alege si tu sa o urmezi. Conform.

Cele mai mari greseli pe care le fac multe femei de peste 30 de ani

Pentru multe femei, trecerea pragului de 30 de ani inseamna adevarata intrare in viata de adult. Aceasta este varsta la care cele mai multe dintre ele au o cariera implinita, sunt independente financiar, isi.

Cuplu BOMBA in Dallas, dupa 40 de ani! Doi dintre cei mai indragiti actori, surprinsi impreuna: E impreuna cu sotia celui mai mare rival (FOTO)

Unii dintre cei mai iubti actori de catre publicul roman formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi. Sue Ellen si Bobby din Dallas au transformat frumoasa prietenie de pe platourile de filmare intr-o relatie .

Cele mai rele zodii. Nativii care nu ezita sa produca suferinta celor din jur

Par a nu se teme de consecintele actiunilor lor si trec la fapte fara sa se gandeasca la durerea pe care o pot provoca. Cele mai intalnite campuri de lupta sunt la serviciu, atunci cand vor sa avanseze in cariera, sau daca cineva ii tradeaza.

Premiile Academiei de Film Europene - Nu ma atinge-ma al Adinei Pintilie, nominalizat. Cold War, cele mai multe selectii

Lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, Nu ma atinge-ma, premiat cu Ursul de Aur la Berlinala de anul acesta, a fost nominalizat la categoria European Discovery a premiilor Academiei de Film Europene European Film Awards, EFA), unde Cold War, Border si Dogman au primit cele mai multe selectii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )