Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza mare in prima etapa din Liga 2

Online Sport Online Sport,
Surpriza mare in prima etapa din Liga 2

La un pas de promovarea in prima liga in finalul sezonului trecut, Turris Oltul Turnu-Magurele a pierdut surprinzator in fata unei echipe care a promovat din Liga 3. continuă pe Online Sport

Krtistoff castiga prima etapa din Turul Frantei

Rutierul norvegian Alexander Kristoff a castigat, sambata, prima etapa din Turul Frantei, o mansa de 156 de kilometri desfasurata pe ploaie si drumuri alunecoase in jurul localitatii Nisa.

VIDEO Turul Frantei: Alexander Kristoff (UAE-Team Emirates) a castigat prima etapa

Norvegianul Alexander Kristoff UAE-Team Emirates) a castigat, sambata, la Nisa, prima etapa din editia a 107-a a Turului ciclist al Frantei si a preluat tricoul galben rezervat liderului cursei.

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Liga 2: Victorii la limita pentru Miercurea Ciuc, Dunarea Calarasi si Unirea Slobozia (Rezultatele zilei)

Formatiile Csikszereda Miercurea Ciuc, Dunarea Calarasi si Unirea Slobozia au obtinut, sambata, victorii la limita, scor 1-0, in prima etapa din noul sezon de Liga 2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )