Libnet.ro
UNICEF

18:15

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Playtech Playtech,
Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public . continuă pe Playtech

Reguli dure pentru patronii de restaurante. S-a aflat acum ce trebuie sa faca pentru a isi deschide afacerile

Restaurantele sunt printre cele mai afectate in acestea vremuri. Patronii lupta din greu sa-si redeschida afacerile si totul sa intre in termenii normali. Care sunt conditiile pe care acestia trebuie sa le respecte pentru a functiona si in interior? Patronii de restaurante, reguli dure pentru a-si putea deschide afacerile Bucuria tuturor atunci cand s-a iesit .

Doliu la Puterea Dragostei. S-a aflat acum ca a murit, durere mare pentru concurent: Sincere condoleante!

Un concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Tanarul prefera acum sa stea singur si sa sa planga in tacere. Doliu la Kanal D. Un concurent de la Puterea Dragostei este devastat Andrei David, concurent Puterea Dragostei sezonul 3, trece printr-o perioada cumplita dupa ce a aflat ca bunica lui a murit. Tanarul .

De ce sunt in scandal, de fapt, Florin Salam si interlopul Mircea Nebunu. S-a aflat acum de unde a inceput tot

Florin Salam este protagonistul unui nou scandal de proportii, dupa ce nici bine nu s-a incheiat cel cu membrii familiei Duduianu, pe care i-a reclamat la Politie. Care este legatura dintre manelist si liderul interlop din sectorul 4, Mircea Nebunu, care l-a amenintat ca ii da o palma de zboara in sus, aflati in randurile .

Ce au facut Printesa Diana si Printul Charles dupa noaptea nuntii. S-a aflat acum! Nici romanii nu fac asta

Printul Charles si Printesa Diana au avut o relatie tumultoasa si presarata cu multa suferinta, singurul motiv de bucurie pentru cea numita si Printesa Inimilor fiind cei doi copii ai cuplului: Harry si William. Cum s-au cunoscut Printul si Printesa de Wales si cine a fost cea de care s-a indragostit prima data Charles, aflati .

Ce s-a intamplat, de fapt, la parastasul lui Cornel Gales. Gestul Vivianei, ultima lui iubita, s-a aflat acum!

Moartea sotilor care inmuiau inimile romanilor cu dragostea lor demna de pus in scena, a starnit un soc general si multe lacrimi. Ileana Ciuculete s-a stins pe 14 martie 2017, la 64 de ani, iar sotul ei, Cornel Gales, pe 1 decembrie 2019, intr-un cumplit accident de masina, la 59 de ani. Unii sunt de .

Mircea Bravo a dat lovitura pe youtube. Cati bani a castigat intr-un singur an. S-a aflat acum

Cu peste 2,5 milioane de urmaritori pe Facebook si peste 860. 000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este in prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri romani, rivalizand cu Selly. Cunoscutul vlogger Mircea Bravo castiga bine. Veniturile sale au explodat in 2019 Succesul de care se bucura tanarul in mediul online se vede si .

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in .

Cum petrec miliardarii lumii: totul despre orgii, droguri si ritualuri sataniste

Chiar daca adesea acest lucru inseamna sa incalce legea, le place sa petreaca si o fac ca nimeni altcineva. Bogatii fac tot posibilul sa ascunda aceste lucruri de ochii celorlalti. Cum petrec miliardarii lumii in iahturile ancorate la Cannes in timpul Festivalului de film, intr-o resedinta din Silicon Valley sau intr-un castel din Franta, miliardarii .

Serialul de pe Netflix care a scandalizat lumea. Totul despre industriile care fac miliarde de dolari exploatand frica de moarte

Serialul Un)Well de pe Netflix aduna cateva subiecte de larg consum la nivel global, informeaza despre industriile care profita de fricile si naivitatea oamenilor, totodata scandalizand populatia. Finalul este deschis: Functioneaza sau nu?. Serialul de pe Netflix care vinde adevarul despre industriile de medicina alternativa, in contradictoriu. Sufera de fals echilibru, spun recenzorii Un)Well este .

Julia Roberts renunta la Hollywood? Totul despre viata controversata a celebrei actrite

La 30 de ani de la succesul fulminant cu Pretty Woman si 20 de ani de cand l-a cunoscut pe barbatul care i-a schimbat radical viata, actrita se afla la o cotitura: renunta sau nu la actorie si la viata traita ca pana acum?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )