Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza pentru Ianis Hagi chiar maine. Ce i-au pregatit sefii de la Rangers

Playtech Playtech,
Surpriza pentru Ianis Hagi chiar maine. Ce i-au pregatit sefii de la Rangers

Ianis Hagi traverseaza cea mai grea perioada a sezonului, dupa doua partide in care nu a jucat nici macar un minut. A ramas pe banca in partidele cu Benfica si Kilmarnock, iar viitorul sau la club pare unul incert. Steven Gerrard l-a folosit ca titular o singura data in ultimele cinci partide de campionat. in . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, umilit de Mirel Radoi. Decizia selectionerului de la nationala e finala

Tanarul Ianis Hagi se pare ca a pierdut girul selectionerului Nationalei. Decizia de a-l trimite la echipa U21 a luat prin surprindere fanii tanarului atacant. Mirel Radoi si Adrian Mutu, selectionerul de tineret, au cazut de acord asupra mutarii acestuia la echipa U21. Adrian Mutu spune ca Danemarca Romania este meci decisiv pentru Euro .

Ianis Hagi, criticat de unde se astepta mai putin. Romanul care a dezvaluit ce s-a intamplat

Ianis Hagi pare sa traverseze din nou o perioada mai putin fasta la Glasgow Rangers. A inceput sezonul modest, dar apoi a avut o serie de jocuri foarte bune, in care a oferit multe pase decisive. A ajuns repede la nu mai putin de opt assist-uri in toate competitiile. Dintre care sase doar in campionat, .

Record negativ atins de Ianis Hagi la Rangers! Ce ii pregateste Steven Gerrard pentru meciul din weekend

Internationalul roman de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi, traverseaza una dintre cele mai nefaste perioade din cariera sa.

Mirel Radoi a surprins pe toata lumea. I-a dat lovitura fatala lui Ianis Hagi

Mirel Radoi a anuntat lista finala a fotbalistilor convocati pentru ultima actiune din acest an a echipei nationale. Romania va avea de disputat trei partide pe parcursul saptamanii 11-18 noiembrie. Primul joc va fi un amical cu Belarus, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, la Ploiesti. Apoi urmeaza meciul revansa contra Norvegiei, pe Arena .

Ianis Hagi, un caz national: Motivele pentru care a fost trimis la tineret dupa 17 luni

Selectionerul Romaniei, Mirel Radoi, si cel al nationalei de tineret, Adrian Mutu, au decis ca mijlocasul lui Glasgow Rangers este mai util reprezentativei U21, in perspectiva meciului cu Danemarca, decisiv pentru calificarea la turneul final al Euro 2021.

Ianis Hagi in fata unui duel cu aroma de Champions League

Benfica Lisabona si Glasgow Rangers se infrunta, joi seara, pentru suprematia in Grupa D.

Presedintele a semnat decretul. Bani in plus care intra pe card pentru acesti romani chiar acum

O veste excelenta a venit recent pentru numerosi romani. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si prevedeacordarea de sporuri salariale. Si asta inca din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )