Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ianis Hagi, un caz national: Motivele pentru care a fost trimis la tineret dupa 17 luni

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, un caz national: Motivele pentru care a fost trimis la tineret dupa 17 luni

Selectionerul Romaniei, Mirel Radoi, si cel al nationalei de tineret, Adrian Mutu, au decis ca mijlocasul lui Glasgow Rangers este mai util reprezentativei U21, in perspectiva meciului cu Danemarca, decisiv pentru calificarea la turneul final al Euro 2021. continuă pe Adevărul

Suspendari la Glasgow Rangers! Ce se intampla in echipa in care activeaza Ianis Hagi

Scandal neasteptat la Glasgow Rangers, echipa la care evolueaza si romanul Ianis Hagi. Doi jucatori ai vicecampioanei Scotiei au fost suspendati pentru incalcarea legislatiei Covid-19. Este vorba despre Jordan Jones si George Edmundson, cei care au participat duminica la o adunare privata. La care au fost prezente si mai multe persoane din afara familiei. Ambii .

De ce Ianis Hagi nu e titular in toate meciurile Rangers. S-a aflat adevarul, in sfarsit

Ianis Hagi a fost rezerva neutilizata in partida pe care Glasgow Rangers a jucat-o in weekend, 1-0 cu Kilmarnock. Iar in ultimele saptamani, romanul prinde destul de rar echipa de start in meciurile de campionat. A fost o singura data titular in ultimele cinci partide disputate de Rangers in campionat. Asta in ciuda faptului ca .

Ianis Hagi, umilit de Mirel Radoi. Decizia selectionerului de la nationala e finala

Tanarul Ianis Hagi se pare ca a pierdut girul selectionerului Nationalei. Decizia de a-l trimite la echipa U21 a luat prin surprindere fanii tanarului atacant. Mirel Radoi si Adrian Mutu, selectionerul de tineret, au cazut de acord asupra mutarii acestuia la echipa U21. Adrian Mutu spune ca Danemarca Romania este meci decisiv pentru Euro .

Ianis Hagi, criticat de unde se astepta mai putin. Romanul care a dezvaluit ce s-a intamplat

Ianis Hagi pare sa traverseze din nou o perioada mai putin fasta la Glasgow Rangers. A inceput sezonul modest, dar apoi a avut o serie de jocuri foarte bune, in care a oferit multe pase decisive. A ajuns repede la nu mai putin de opt assist-uri in toate competitiile. Dintre care sase doar in campionat, .

Mirel Radoi a surprins pe toata lumea. I-a dat lovitura fatala lui Ianis Hagi

Mirel Radoi a anuntat lista finala a fotbalistilor convocati pentru ultima actiune din acest an a echipei nationale. Romania va avea de disputat trei partide pe parcursul saptamanii 11-18 noiembrie. Primul joc va fi un amical cu Belarus, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, la Ploiesti. Apoi urmeaza meciul revansa contra Norvegiei, pe Arena .

FOTO Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit, in 2013, 11 milioane de lei a fost lasat in paragina si distrus Receptia finala nu a fost facuta nici acum

Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit 11 milioane de lei in 2013, a fost lasat in paragina si este partial distrus. Mai multe imagini postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Metrou usor arata dezastrul de acolo. Trotuarul rulant a fost facut la pachet cu Pasajul Basarab, iar HotNews. ro a scris inca din 2018 despre starea avansata de degradare in care se afla trotuarul si despre faptul ca pasajul nu este ingrijit, iar atunci ni s-a raspuns ca receptia finala pentru cele doua obiective nu a fost facuta, astfel ca municipalitatea nu poate investi acolo. Situatia este neschimbata si acum, au confirmat surse din Primaria Capitalei pentru HotNews. ro.

CNSU: Bulgaria a fost introdusa pe lista galbena pentru care se impune carantina de 14 zile la revenirea in Romania

Bulgaria a fost introdusa pe lista tarilor pentru care, la revenirea in Romania, se impune carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, conform Agerpres.

Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Vedeta pentru care a plecat special din tara

Nici nu s-a despartit bine de Alex Bodi, ca Bianca Dragusanu a si plecat din tara. Vedeta a plecat din Romania tocmai in Dubai. Iata care este misterul plecarii sale. Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai Ne-am convins cu totii ca viata amoroasa a Biancai Dragusanu este una tumultoasa, presarata cu multe despartiri .

Ianis Hagi, afara din lotul nationalei mari: Decizie luata de Radoi si de Mutu

Fotbalistul de 22 de ani a fost folosit, luna trecuta, in cele trei meciuri catastrofale ale primei reprezentative, cu Islanda 1-2), Norvegia 0-4) si Austria 0-1).

Ianis Hagi in fata unui duel cu aroma de Champions League

Benfica Lisabona si Glasgow Rangers se infrunta, joi seara, pentru suprematia in Grupa D.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )