Libnet.ro
UNICEF

18:45

Surpriza Samsung pentru cel mai ieftin Galaxy S10

Playtech Playtech,
Surpriza Samsung pentru cel mai ieftin Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil si intr-o versiune mai ieftina. Va avea aproximativ acelasi design cu al modelelor premium, dar compromisurile sunt insemnate. Despre un Samsung Galaxy S10. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 colorat si ieftin. Cum arata cel mai accesibil S10

22 februarie este ziua cand Samsung anunta telefoanele din gama Samsung Galaxy S10. Pana cand lucrurile vor deveni oficiale ne bucuram de alte imagini si informatii care au aparut pe.

Samsung Galaxy S10 va avea casti de care chiar ai nevoie si nu doar atat

Poate ca visezi la lumea fara fire, poate ca nu, dar cert e ca modelele clasice de casti sunt pe cale de disparitie. Chiar daca Samsung Galaxy S10 va pastra mufa pentru ele, a pregatit o.

Samsung Galaxy S10, in pozele de care aveai nevoie ca sa stii daca-l vrei

Samsung Galaxy S10 a aparut in: informatii neoficiale, poze neoficiale si chiar intr-un video in care a fost prezentata o macheta. E in regula, acum vedem si cum e in realitate prin.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 IANUARIE - 7 FEBRUARIE Randament de 11,63% pentru titlurile SIF Banat - Crisana

Marcand un salt al cotatiei de 11,63%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 ianuarie - 7 februarie, actiunile SIF Banat - Crisana SIF1) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o apreciere de 3,46%, in perioada mentionata.

COMISARUL EUROPEAN PENTRU JUSTITIE, VERA JOUROVA: Trebuie sa gasim cel mai bun sef pentru Parchetul European

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat, astazi, la Bucuresti, ca nu se va pronunta asupra persoanei care ar trebui sa fie desemnata procuror-sef european, dar a precizat ca trebuie gasit cel mai bun sef si ca se pun mari sperante in activitatea Parchetului european in domeniul combaterii coruptiei.

Cel mai longeviv congresman american a murit. John Dingell a fost membru al legislativului mai bine de jumatate de secol

John Dingell, cel mai longeviv congresman american, a murit la varsta de 92 de ani, scrie BBC News.

Cine si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat

Cine ar putea fi personajul care si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat? Mormantul lui Tutankhamon, faraon din dinastia a XVIII-a 1332-1323 i. Hr. ), a fost descoperit intact in anul 1922.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

HOROSCOP. Ce iubesc zodiile cel mai mult? Taurii isi iubesc jumatatea, Leii, muzica si dansul

Daca te-ai gandit vreodata la ce iubesti cel mai mult si nu te-ai putut hotari asupra unui raspuns, te ajutam noi cu cateva idei, in functie de fiecare zodie. Lectura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )