Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Ce iubesc zodiile cel mai mult? Taurii isi iubesc jumatatea, Leii, muzica si dansul

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Ce iubesc zodiile cel mai mult? Taurii isi iubesc jumatatea, Leii, muzica si dansul

Daca te-ai gandit vreodata la ce iubesti cel mai mult si nu te-ai putut hotari asupra unui raspuns, te ajutam noi cu cateva idei, in functie de fiecare zodie. Lectura. continuă pe Antena3

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Aseara a avut loc prima editie a noului sezon al show-ului Romanii au talent. Iata doua din cazurile care au impresionat cel mai mult pe durata emisiunii.

HOROSCOP. Acestea sunt cele patru zodii care isi pun intotdeauna prietenii pe primul plan, indiferent de cat de indragostite sunt

Pentru aceste patru zodii, prietenii sunt cei mai importanti. Mai importanti chiar si decat partenerii de viata. HOROSCOP TAUR- Sunt mai mult decat loiali prietenilor. Un Taur este prietenul de care.

May cere mai mult timp pentru modificarea acordului Brexit

Prim-ministrul Theresa May va cere membrilor Parlamentului britanic sa ii ofere mai mult timp pentru a face modificarile la partea controversata a acordului pentru Brexit - backstop-ul Irlanda de Nord.

Cel mai longeviv congresman american a murit. John Dingell a fost membru al legislativului mai bine de jumatate de secol

John Dingell, cel mai longeviv congresman american, a murit la varsta de 92 de ani, scrie BBC News.

Cine si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat

Cine ar putea fi personajul care si-a comandat cel mai scump sicriu din istorie si cat a costat? Mormantul lui Tutankhamon, faraon din dinastia a XVIII-a 1332-1323 i. Hr. ), a fost descoperit intact in anul 1922.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

IN 2018: Marea Britanie - cel mai lent ritm de crestere a economiei

Economia britanica a inregistrat, in 2018, cel mai lent ritm de crestere din ultimii sase ani, deoarece incertitudinile privind Brexitul au dus la reducerea cheltuielilor si a investitiilor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 IANUARIE - 7 FEBRUARIE Randament de 11,63% pentru titlurile SIF Banat - Crisana

Marcand un salt al cotatiei de 11,63%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 ianuarie - 7 februarie, actiunile SIF Banat - Crisana SIF1) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o apreciere de 3,46%, in perioada mentionata.

COMISARUL EUROPEAN PENTRU JUSTITIE, VERA JOUROVA: Trebuie sa gasim cel mai bun sef pentru Parchetul European

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat, astazi, la Bucuresti, ca nu se va pronunta asupra persoanei care ar trebui sa fie desemnata procuror-sef european, dar a precizat ca trebuie gasit cel mai bun sef si ca se pun mari sperante in activitatea Parchetului european in domeniul combaterii coruptiei.

CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7445 lei, o crestere de 0,11% fata de nivelul atins joi. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )