Libnet.ro
UNICEF

06:45

Surpriza sau nu? Windows Phone are cea mai mare crestere pe piata smartphone-urilor si se apropie de iOS in Europa

Adevărul Adevărul,
Surpriza sau nu? Windows Phone are cea mai mare crestere pe piata smartphone-urilor si se apropie de iOS in Europa

Firma de analiza de piata Kantar a lansat noul sau raport Worldpanel ComTech, care arata o crestere sanatoasa a sistemului de operare Windows Phone, care inregistreaza vanzari mari in ultima perioada. Cu toate acestea, urmatorul trimestru va marca revenirea iOS cu ajutorul iPhone 5s si iPhone 5c. continuă pe Adevărul

Microsoft relaxeaza restrictiile pentru aplicatiile de Windows Phone

Pentru cei care interactioneaza cu mai multe dispozitive cu Windows Phone, Microsoft tocmai a venit cu o veste buna zilele trecute. Daca sunteti utilizator de Windows Phone si cumparati deseori aplicatii, pana acum le puteati instala doar pe un numar limitat de cinci dispozitive. Printr-un sistem de autorizare a aparatelor, restrictia descrisa anterior va mai fi valabila doar pana pe 9 octombrie. La momentul respectiv, limita nu va fi eliminata complet, in schimb, va fi mult mai relaxata. Numarul aparatelor [].

Microsoft tinteste jocurile din nori. A testat cel mai nou joc al sau pe cel mai slab smartphone cu Windows Phone 8

Microsoft inca lucreaza la viitorul sau infloritor. Ultima caramida pusa este jocul Halo 4. Si nu pus oriunde, ci pe un smartphone cu Windows Phone 8. Si nu pe oricare, ci pe cel mai ieftin.

Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Potrivit studiului, Republica Moldova are cele mai bune rezultate din cadrul celor sase tari din Parteneriatul Estic.

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

Cea mai mare realizare a judetului Constanta: universitatea spagii?!.

Din cauza ploii torentiale de afara, festivitatea a avut loc ieri in holul camupusului care gazduieste Facultatea de Medicina. La eveniment au luat parte prorectori, decani si dascali, mai putin actualul ordonator interimar de credite, prof. univ. dr. Ion Bordeianu. Presedintele Senatului Universitatii Ovidius, prof. univ. dr. Petru Bordei, a declarat, dupa eveniment, ca rectorul UOC nu a putut fi prezent la deschidere deoarece acesta a fost chemat de o comisie de la Ministerul Educatiei. In .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )