Libnet.ro
UNICEF

23:30

Surpriza totala la Puterea Dragostei! Livian si Bianca s-au despartit? Detaliul care i-a dat de gol

Playtech Playtech,
Surpriza totala la Puterea Dragostei! Livian si Bianca s-au despartit? Detaliul care i-a dat de gol

De mai bine de doua zile, pe retelele sociale, mai exact, pe toate grupurile de sustinatori, circula informatia ca fostii concurenti de la Puterea Dragostei, Bianca si Livian, s-ar fi certat si nu mai formeaza un cuplu. Care este detaliul care i-a dat de gol, aflati in continuare. Fostii concurenti nu mai formeaza un cuplu? . continuă pe Playtech

Cine este Paul de la Puterea Dragostei. Ce fete au pus deja ochii pe el

S-a aflat cine este, de fapt, Paul de la Puterea Dragostei! Desi are numai 22 de ani, tanarul venit din Turda considera ca are destul de multa experienta de viata pentru a vedea rapid caracterul persoanei de langa el. Tanarul a spus exact ce cauta la Puterea Dragostei, emisiunea de la Kanal D. Cine este .

Legatura nestiuta dintre Jador de la Puterea Dragostei si Emi Pian: Abia acum fanii manelistului au ramas interzisi... (FOTO)

Legatura neasteptata dintre Jador de la Puterea Dragostei si Emi Pian, interlopul a carui moarte a pus pe jar Romania. Fanii manelistului au ramas surprinsi de noile informatii iesite la.

Surpriza totala pentru Harry si Meghan Markle. Nimeni nu se astepta la asta din partea Reginei Elisabeta

Cand printul Harry si Meghan Markle au decis sa se retraga din rolurile lor din familia regala, regina Elisabeta s-a asigurat ca stiu ca usa este deschisa sa se intoarca. Surpriza din partea Reginei Mama pentru Harry si Meghan Markle Un extras din Finding Freedom, o viitoare carte, despre familia Sussex, a reporterilor regali Omid .

ALDE: Guvernul Orban a incercat sa ii pacaleasca pe parinti si pe copii! insa, surpriza totala...

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care acuza Guvernul Orban ca a incercat sa ii pacaleasca pe parinti si pe copii cu o majorare de 30 de lei, adica 20% din cat ar fi trebuit. insa, surpriza totala, aflam acum ca si OUG de majorare a alocatiilor cu 20% are grave probleme de legalitate!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )