Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza totala la Revelionul cu Dan Negru. Nimeni nu a stiut cine este in spatele mastii

Antena3 Antena3,
Surpriza totala la Revelionul cu Dan Negru. Nimeni nu a stiut cine este in spatele mastii

O aparitie complet surprinzatoare a aparut pe scena Revelionului Starurilor, cu Dan Negru, la Antena 1. Invitatii nu au reusit sa afle cine e vedeta care a jucat rolul teribilului Night King, din serialul Game of Th. continuă pe Antena3

Cele mai bune glume si ironii despre Revelionul lui Dan Negru FOTO VIDEO

De 18 ani, Dan Negru este regele Revelioanelor, iar acest titlu a atras dupa sine si numeroase glume si ironii. Am facut o selectie a celor mai amuzante aparute de-a lungul anilor.

Revelionul cu Dan Negru, tinta glumelor pe internet

De 17 ani, Dan Negru, supranumit Regele Audientelor, realizeaza programul de Revelion de la Antena 1. Si anul acesta circula pe internet fotografii si GIF-uri devenite virale despre cum romanii s-au obisnuit deja sa isi petreaca noaptea dintre ani alaturi de Dan Negru. Iata cateva exemple.

Dan Negru, de 18 ani liderul incontestabil al spectacolelor de Revelion!

Peste 3. 000 de romani au urmarit Revelionul Starurilor 2018, la Antena 1. Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 18-lea an consecutiv, a fost si in acest an lider.

Fenomenul Dan Negru: 18 Revelioane la rand. Care este cheia succesului prezentatorului TV

Programul de Revelion al Antenei 1 va fi prezentat, pentru al 18-lea an la rand, de Dan Negru. Acesta este un fenomen in piata romaneasca de televiziune, unde nu exista multa longevitate. Mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2721 seconds )