Libnet.ro
UNICEF

04:40

Surpriza uriasa pentru Nicoleta, fetita de 9 ani din Buzau care s-a pierdut in padure si a fost gasita dupa 14 ore de cautari

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa pentru Nicoleta, fetita de 9 ani din Buzau care s-a pierdut in padure si a fost gasita dupa 14 ore de cautari

Politistii din cadrul IPJ Buzau au facut daruri de Mos Nicolae unei fetite in varsta de 9 ani, Nicoleta, din satul Recea, comuna Bisoca, o localitate din Muntii Buzaului, care in luna septembrie a. c. s-a. continuă pe Antena3

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Un baiat de 12 ani din Bacau,cunoscut cu handicap mintal, si-a gasit sfarsitul dupa ce, lasat singur in camera, s-a urcat pe soba fara sa-si dea seama ca plita este incinsa. Copilul s-a ars la.

Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comuna din judetul Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica din curtea caminului cultural. Fusese trimis de parinti dupa lemne si din neatentie a cazut.

Adolescenta de 15 ani din Braila, disparuta fara urma! Familia o cauta cu disperare

O adolescenta de 15 ani din insuratei, judetul Braila, a disparut, iar mama ei o cauta cu disperare de atunci. Simona Mariana Minica a plecat la scoala si de atunci nu s-a mai intors acasa si nu.

FOTO VIDEO O bunica magica. Surpriza uriasa de care au avut parte elevii unei scoli din Focsani din partea unei femei de o generozitate iesita din comun

S-a intamplat la Scoala Stefan cel Mare si Sfant Focsani, cu ocazia celor mai frumoase sarbatori din an, Mos Nicolae, Mos Craciun si Anul Nou.

CHEFI LA CUTITE. Lovitura uriasa pentru Chef Florin Dumitrescu. Este sfarsitul pentru echipa albastra?

Cea de-a saptea confruntare pe echipe din sezonul 7, difuzata luni seara pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detasat de piata pe toate categoriile de public, in intervalul.

Tinere fortate sa se prostitueze de un barbat de 27 de ani din Dolj. Cat castiga de pe urma lor intr-o singura zi

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures cerceteaza un barbat banuit de savarsirea infractiunii de proxenetism. La data de 3 decembrie a. c.

Marcel Vela, mesaj pentru Jandarmerie privind mitingul din 10 august: Astept o solutie finala si anuntul ca s-a desecretizat tot. Daca nu, consecintele vor fi pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca asteapta, din partea Jandarmeriei, pana vineri seara, depunerea la dosarul procurorilor a comunicatiilor realizate prin statii de catre jandarmi in.

Licitatia pentru proiectarea spitalului regional din Iasi, lansata vineri

Licitatia pentru achizitia serviciilor de proiectare a spitalului regional din Iasi a fost lansata vineri de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE). Valoarea estimata a contractului de servicii este de 63. 354,57 lei fara TVA, iar termenul de depunere a candidaturilor pentru cei interesati este 31 ianuarie 2020.

ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent, incepand cu 1.

Contractul pentru Biharia-Bors, parte din autostrada Transilvania, trimis pentru finantare la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta, printr-un comunicat, ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )