Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adolescenta de 15 ani din Braila, disparuta fara urma! Familia o cauta cu disperare

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 15 ani din Braila, disparuta fara urma! Familia o cauta cu disperare

O adolescenta de 15 ani din insuratei, judetul Braila, a disparut, iar mama ei o cauta cu disperare de atunci. Simona Mariana Minica a plecat la scoala si de atunci nu s-a mai intors acasa si nu. continuă pe Antena3

Adolescenta de 15 ani, lovita mortal de masina dupa ce a traversat printr-un loc nepermis. Tragedia nu a mai putut fi evitata

O adolescenta de 15 ani, din comuna Sucevita, Radauti, si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita de o autoutilitara. Fata a traversat drumul national din localitatea respectiva, dar nu printr-un loc.

O adolescenta de 16 ani din Oradeaa fost admisa deja la facultate cu nota 10. Unde va studia eleva

O adolescenta de doar 16 ani din Oradea, Ilinca Lianu, a fost admisa cu 10 la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca dupa ce a obtinut punctajul maxim la un concurs de fizica dedicat elevilor de liceu.

Politia Capitalei, in alerta. Cecilia Valentina are 15 ani a disparut fara urma!

Politia Capitalei este in alerta dupa ce o adolescenta de 15 ani a disparut. Fata se numeste Dinca Cecilia Valentina si a plecat de acasa pe 3 decembrie. Politia Capitalei solicita sprijin in vederea d.

Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Ce a decis instanta

In 2018, mai exact pe data 11 noiembrie, orasul Braila era zguduit de un eveniment dramatic, avand-ul ca protagonist pe Marius Valentin Parfenie. Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Drama din Mall-ul brailean, considerat de autoritati ca atentat terorist, s-a soldat cu zece raniti, printre care si doi copii, de .

Tinere fortate sa se prostitueze de un barbat de 27 de ani din Dolj. Cat castiga de pe urma lor intr-o singura zi

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures cerceteaza un barbat banuit de savarsirea infractiunii de proxenetism. La data de 3 decembrie a. c.

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Un baiat de 12 ani din Bacau,cunoscut cu handicap mintal, si-a gasit sfarsitul dupa ce, lasat singur in camera, s-a urcat pe soba fara sa-si dea seama ca plita este incinsa. Copilul s-a ars la.

Ea este Rapunzel in viata reala. Cum arata Anastasyia dupa ce nu s-a tuns timp de 15 ani

Fetele si doamnele, de obicei, considera podoaba capilara una din cele mai mari bogatii personale, si trebuie sa recunoastem ca o femeie cu parul lung este mult mai apetisanta si sexy. Toate isi doresc si poate chiar o vor invidia pe Anastasiya Sidorova pentru parul pe care il are in acest moment. Ea este Rapunzel .

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Metropola care inregistreaza deficit bugetar prima data in ultimii 15 ani. Ce i-a provocat declinul

Una dintre cele mai expansive economii la nivel mondial, recunoscuta in intreaga lume pentru modul chibzuit in care-si gestioneaza investitiile, va inregistra pentru prima data in ultimii 15 ani un deficit bugetar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )