Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Playtech Playtech,
Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani . continuă pe Playtech

Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea a 28 de ani

Simona Halep aniverseaza, astazi, 28 de ani, pe care ii sarbatoreste in China. Conationala noastra se afla acolo si prin prisma faptului ca ar putea evolua la turneul de la Beijing.

Simona Halep implineste 28 de ani. Cum isi sarbatoreste tenismena ziua de nastere (FOTO)

Simona Halep implineste astazi varsta de 28 de ani. Tenismena isi sarbatoreste aniversarea la Marele Zid Chinezesc. Simona a postat o serie de imagini pe Instagram, in care apare alaturi.

Simona Halep, in imagini de SENZATIE in ziua in care a implinit 28 de ani

Simona Halep a sarbatorit, vineri, implinirea a 28 de ani pe Marele Zid Chinezesc, potrivit unei imagini postate pe contul sau de Instagram, in care desface o sampanie. Galeria Foto. Alaturi de Simona se.

Simona Halep, dubla-castigatoare de Mare Slem si varf de lance al sportului romanesc, implineste vineri 28 de ani. Mesajul lui Darren Cahill

Simona Halep, dubla-castigatoare de Mare Slem, implineste, vineri, 28 de ani. Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a atins culmile gloriei, n-a putut rata ocazia de a-i face o urare in mediul online, spre.

Halep implineste 28 de ani si isi serbeaza ziua de nastere in China

Simona Halep implineste, vineri, 28 de ani, ea aflandu-se la Beijing, unde va participa, saptamana v.

FOTO Simona Halep, ziua de nastere (28 de ani) si Marele Zid Chinezesc

Simona Halep a implinit vineri 28 de ani si a ales sa-si petreaca ziua de nastere la Marele Zid Chinezesc alaturi de intreaga echipa si de iubit Toni Iuruc). Fostul lider mondial a avut un mesaj si pentru Darren Cahill - fostul si viitorul antrenor cei doi vor lucra impreuna din 2020). Te asteptam si pe tine Darren!, a scris Simona pe contul sau de Instagram.

Simona Halep, felicitata de Ministerul Apararii Nationale, la implinirea a 28 de ani

Ministerul Apararii Nationale i-a transmis public felicitari jucatoarei de tenis Simona Halep, care aniverseaza, astazi, 28 de ani.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implines.

WTA Beijing: Simona Halep, meci cu o sportiva din calificari in turul intai

Simona Halep 6 WTA) se va duela cu o sportiva venita din calificari in turul intai al turneului Premier Mandatory de la Beijing, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Competitia va avea loc in perioada 28 septembrie - 6 octombrie.

VIDEO WTA Wuhan: Simona Halep abandoneaza dupa 46 de minute (la 5-4 pentru Elena Rybakina) Probleme in zona lombara

46 de minute a stat Simona Halep pe teren in meciul contra Elenei Rybakina din optimile de la Wuhan, fostul lider mondial abandonand din cauza unor probleme lombare. La scorul de 5-4 in favoarea adversarei, Halep a fost nevoita sa se retraga nu mai putea servi corespunzator, nu putea impinge in piciorul stang). Ramane de vazut in ce masura problemele ii vor afecta participarea la Beijing 28 septembrie - 6 octombrie), turneu din categoria Premier Mandatory.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )