Libnet.ro
UNICEF

14:30

Surprizele Dacia care ar putea face din 2020 cel mai spectaculos an al companiei

Playtech Playtech,
Surprizele Dacia care ar putea face din 2020 cel mai spectaculos an al companiei

In ultimii 15 ani, de la primul Logan pana la ultimul Duster, Dacia a avut o strategie de-a lansa modele care sa-i completeze portofoliul. Si are aproape de toate acum. Astfel, in 2020, sunt. continuă pe Playtech

Voucherele de vacanta, noi reguli. Cand, cum si unde se vor putea folosi, din 2020

Modul de acordare a voucherelor de vacanta si valoarea acestora se schimba radical. Un proiect de lege postat recent pe site-ul Ministerului Turismului prevede introducerea tichetelor de vacanta care vor putea fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie. Valoarea noilor vouchere va fi mai mare decat cea a tichetelor acordate in mod normal in .

Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila -.

Polo (m): Romania s-a calificat la Campionatul European din 2020

Nationala masculina de polo a Romaniei a invins, duminica, reprezentativa Maltei, cu scorul de 13-7, in al doilea meci din grupa C a preliminariilor Campionatului European din 2020 si s-a calificat la turneul final.

California, primul stat american care interzice hainele din blana naturala. Reactia organizatiilor de protectie a animalelor

Autoritatile statului California au luat decizia de a interzice productia si vanzarea de produse din blana de animale incepand cu anul 2023, California fiind primul stat american care face acest lucru, transmite.

Care este motivul pentru care toti robotii din filme sunt albi

Probabil ai observat si tu ca cei mai cunoscuti roboti din filme sunt albi. in acest sens, un studiu arata ca unul dintre motivele pentru care robotii sunt albi ar putea fi.

Organizatorii au anuntat traseul Turului Frantei din 2020

Responsabilii Turului ciclist al Frantei au dezvaluit marti traseul editiei 2020, al carei start se .

California devine primul stat american care interzice produsele din blana de animale

California a devenit primul stat american care a interzis vanzarea si fabricarea de noi produse din blana. Sambata, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege prin care interzice rezidentilor sa creeze sau sa vanda articole de imbracaminte, incaltaminte sau genti de blana, scrie The Independent.

Noua pista care arunca ancheta din Caracal in aer. Alexandra Macesanu, vazuta in Italia cerand ajutor. Declaratii incredibile facute de martori

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti noi detalii din ancheta Caracal. Mai exact este vorba despre declaratiile a doua martore care sustin ca au vazut-o pe adolescenta care se presupune ca ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )