Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surprize-surprize. Metroul din Bucuresti va avea sase statii in plus din 2024 si-un pic

Antena3 Antena3,
Surprize-surprize. Metroul din Bucuresti va avea sase statii in plus din 2024 si-un pic

Anuntul de participare pentru atribuirea contractului de achizitie sectoriala pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica aferent Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon), sectiunea Eroilor - . continuă pe Antena3

Digi24: Drama unei familii. Sase medici de la un spital particular din Bucuresti, acuzati ca au distrus viata unui nou-nascut

Trei vieti distruse la un spital particular MedLife din Bucuresti. Asa isi rezuma drama un cuplu a carui fetita a paralizat dupa nastere. Toate analizele din timpul sarcinii aratau ca totul este perfect. Medicii nu si-au dat seama insa ca pruncul era strangulat cu cordonul ombilical, acuza parintii si confirma Directia de Sanatate Publica, ce vorbeste despre malpraxis clar. Investigatia contine si alta constatare revoltatoare: ultimele investigatii ale gravidei au fost facute la un ecograf cu monitorul defect, care nu afisa intreaga imagine.

ADMITERE POLITEHNICA 2019. Peste 6.000 de locuri la Politehnica din Bucuresti. Cat e taxa anuala

ADMITERE POLITEHNICA 2019 Un numar de 6. 045 de locuri, dintre care 1. 075 de locuri cu taxa, au fost scoase la concurs de catre Ministerul Educatiei Nationale la Universitatea Politehnica din Bucuresti, pentru.

ASTAZI: Circulatia rutiera pe bulevardul Obregia din Bucuresti, inchisa

Circulatia rutiera pe bulevardul Alexandru Obregia din Bucuresti va fi inchisa, astazi, intre orele 9. 00 si 15. 00, pentru desfasurarea evenimentului Crosul Familiei, anunta un comunicat de presa.

Anuntul facut de Auchan despre magazinele inchise din Bucuresti si provincie

Toate magazinele Auchan din Bucuresti si din tara sunt deschise pentru clienti, echipele Auchan si cele din magazine restabilind de vineri seara buna functionare a sistemelor in cazul magazinelor afectate, a.

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva inedit in fata sa. A facut imediat o poza (FOTO)

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva inedit si cu totul neasteptat in fata sa. A scos telefonul si a facut imediat o poza pe care a postat-o pe o retea de.

Soferii aflati pe Calea Calarasilor din Bucuresti au avut parte de surpriza vietii lor. O nebunie! Iesea direct din asfalt! (FOTO)

Soferii aflati pe Calea Calarasilor din Bucuresti au avut parte de surpriza vietii lor. Direct din asfalt ieseadintr-o groapaun buchet de flori. Evident, alti soferi, enervati pe.

Metroul din Drumul Taberei, in pericol

Sindicalistii de la metrou trag un important semnal de alarma. Acestia sustin ca darea in folosinta a Magistralei 5 din Drumul Taberei in acest an este pusa in pericol si ca lucrarile vor fi gata in 2020.

Tratamente stomatologice gratuite, in perioada vacantei, pentru copiii si studentii din Bucuresti

La initiativa Primarului General, Gabriela Firea,Primaria Municipiului Bucuresti, prinAdministratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, a dotat cabinetele stomatologice din scoli si.

Accident pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi oameni au ajuns la spital

Douapersoane au fost transportate la spital duminica dupa ce au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu, a informat Brigada Rutiera Bucuresti. Potrivit.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: SECTOR 1 CLOR REZIDUAL LIBER: 0,44 mgl; pH 7,45; TURBIDITATE: 0,28.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )