Libnet.ro
UNICEF

13:15

SURSE: ALDE iese de la guvernare si rupe coalitia cu PSD. Prima reactie a lui Traian Basescu

Playtech Playtech,
SURSE: ALDE iese de la guvernare si rupe coalitia cu PSD. Prima reactie a lui Traian Basescu

Ultima discutie din coalitia PSD ALDE a esuat, iar membrii formatiunii politice condusa de Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa anunte oficial iesirea de la guvernare. ALDE ar urma sa poarte discutii cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. UPDATE ALDE a votat iesirea de la guvernare. Votul a avut loc in Biroul . continuă pe Playtech

Surse: ALDE iese de la Guvernare. Discutiile din Coalitie au esuat

Liderii ALDE au decis in cursul zilei de lunica vor iesi de la Guvernare, iar coalitia ALDE-PSD se va destrama. Surse politice au declarat ca decizia va fi formalizata la ora 16,00 in cadrul.

Surse: ALDE iese la Guvernare

Liderii ALDE au decis in cursul zilei de lunica vor iesi de la Guvernare. Surse politice au declarat ca decizia va fi formalizata la ora 16,00 in cadrul sedintei Biroului Politic Central al.

Ce se intampla daca ALDE iese de la guvernare. Dancila, obligata sa ceara votul de incredere al Parlamentului

Decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a scoate ALDE de la guvernare, cu mai putin de trei luni inaintea alegerilor prezidentiale, o va obliga pe Viorica Dancila sa vina in fata Parlamentului pentru a cere un nou vot de incredere pentru un cabinet minoritar.

VIDEO Viorica Dancila: Trebuie sa continuam guvernarea, avem responsabilitatea de a asigura stabilitatea tarii Cine va asigura interimatul la ministerele ALDE

Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

Surse: ALDE va anunta iesirea de la Guvernare. Discutiile din Coalitie au esuat

Liderii ALDE au decis in cursul zilei de lunica vor iesi de la Guvernare, iar coalitia ALDE-PSD se va destrama. Surse politice au declarat ca decizia va fi formalizata la ora 16,00 in cadrul.

Haos politic. Tariceanu iese de la guvernare. PSD spera la un Guvern minoritar. Opozitia cere anticipate. Vin si alegerile prezidentiale

Ministrii ALDE vor demisiona maine din Guvern, iar Calin Popescu Tariceanu va pleca din fruntea Senatului, ca urmare a deciziei de a rupe coalitia cu PSD. ALDE va inchega o noua alianta politica cu ProRomania, cele doua partide urmand sa-l sustina la prezidentiale pe actorul Mircea Diaconu. PSD nu mai are majoritate in Parlament, dar spera sa ramana la guvernare pana dupa alegerile prezidentiale. Opozitia cere anticipate.

Coalitia PSD-ALDE s-a destramat

ACTUALIZARE - Ministrii ALDE care nu se retrag din Guvern vor fi exclusi din partid, a declarat Calin Popescu-Tariceanu. --- ALDE a decis sa iasa de la guvernare, iar ministrii sai vor demisiona marti, in timp ce Tariceanu va demisiona din functia de presedinte al Senatului la inceputul sesiunii parlamentare.

Surse: ALDE va vota motiunea de cenzura depusa de PNL

Surse politice au declarat pentru Antena 3 ca ALDE va vota motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa de catre liberali. Parlamentarii Partidului National Liberal vor depune o motiune de cenzura, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )