Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surse. Cate semnaturi a strans Ciolacu pentru motiunea de cenzura. Teodorovici, singurul din PSD care nu a semnat

Adevărul Adevărul,
Surse. Cate semnaturi a strans Ciolacu pentru motiunea de cenzura. Teodorovici, singurul din PSD care nu a semnat

204 parlamentari au semnat motiunea de cenzura a PSD pana in acest moment, sustin surse politice pentru Adevarul. Eugen Teodorovici, aflat la cutite cu Marcel Ciolacu, e singurul parlamentar PSD care nu a semnat motiunea. Pentru a tranti Guvernul Orban, PSD trebuie sa adune 233 de voturi. continuă pe Adevărul

Ciolacu: Am depus motiunea de cenzura impotriva celui mai dezastruos guvern din ultimii 30 de ani Avem o propunere de premier, nu e membru PSD - UPDATE

PSD a depus luni motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Orban, cel mai dezastruos guvern pe care l-a avut Romania in ultimii 30 de ani, a anuntat liderul social-democrat Marcel Ciolacu. Pentru a trece motiunea sunt necesare 233 de voturi, iar Ciolacu sustine ca PSD va negocia cu toate fortele responsabile si ca e cazul ca USR sa ne demonstreze daca e la putere sau in opozitie. Cum arata textul motiunii de cenzura Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mita generalizataCare sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de CiolacuSingurul parlamentar PSD care nu a semnat motiunea de cenzura.

Planul din Kiseleff pentru motiunea de cenzura: care sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de Ciolacu

Actuala conducere a PSD a planificat de la inceputul verii sa depuna motiunea de cenzura la adresa Guvernului Orban chiar in pragul alegerilor locale. in actualul context politic si sanitar, miza politica a crescut semnificativ pentru social-democrati, iar demersul acestora va contura taberele pe scena politica in aceasta toamna.

Ciolacu: Maine depunem motiunea de cenzura si saptamana viitoare o citim

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca saptamana viitoare va avea loc depunerea motiunii si citirea acesteia. Anuntul a fost facut la lansarea candidatilor PSD pentru Bucuresti.

Motiunea de cenzura definitie si regulament. De cate voturi este nevoie pentru a cadea guvernul

Hotararea unei adunari, aprobata prin vot, prin intermediul careia, aceasta ii exprima atitudinea, doleantele sau revendicarile in anumite probleme majore, poarta denumirea de motiune. Aceasta difera de la stat la stat, iar practic si aplicabil zilelor noastre, asta reprezinta instrumentul democratic prin care Parlamentul sanctioneaza Guvernul. Definitia si regulamentul motiunii de cenzura voturile necesare .

VIDEO Decebal Fagadau s-a inscris in cursa pentru Primaria Constanta. Cate semnaturi a strans candidatul PSD

Decebal Fagadau, primarul Constantei, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Fagadau, fost viceprimar al lui Radu Mazare, conduce Constanta de la scoaterea din viata politica a lui Mazare, actualmente inchis pentru coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )