Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Cine este persoana taiata din fotografia in care apar Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Surse: Cine este persoana taiata din fotografia in care apar Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea, in care apare alaturide fostul sef SRI, de Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Potrivit unor surse, fotografia. continuă pe Antena3

Ponta dezvaluie cine e persoana TAIATA din fotografia in care apar Dragnea si statul paralel

Victor Ponta a publicat joi o noua poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de statul paralel. Seful PSD sta la masa si discuta relaxat cu George Maior, Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Si nu.

Cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. SpaceX a facut marele anunt

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a anuntat cine este cel care va zbura in jurul Lunii. Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, va trai aceasta experienta. Maezawa este si fondatorul celui mai.

O femeie din Brlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale pe motiv ca are 160 de kilograme si nu au masa de operatie care sa o sustina

O femeie in varsta de 28 de ani din Barlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale, motivul invocat de reprezentantii unitatilor medicale fiind acela ca tanara are 160 de kilograme, iar mesele de operatie nu ar fi sustinut-o, relateaza Mediafax. Femeia a fost transportata, in cele din urma, cu o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Vaslui, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, unde a nascut prin cezariana.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Cine este vinovat pentru prabusirea liftului de la Maternitatea din Ploiesti?

Incident grav la Maternitatea din Ploiesti. Marti dimineata, la ora 5,30, pe cand proaspetele mame trebuiau duse la alaptat, liftul in care se aflau cele 15 femei a cazut de la etajul cinci si s-a oprit pe.

Cine este Sirivannavari a Thailandei, printesa pasionata de moda? Nu e o printesa obisnuita! Are preocupari in afara indatoriror regale care o fac sa concureze cu Meghan Markle

Intr-o perioada in care Ducesele de Cambridge si de Sussex sunt modele de eleganta si frumusete pentru toata lumea, undeva, in sud-estul Asiei, traieste o printesa care iese din tiparele regale. Numele.

Cine este chirurgul cu maini de inger si la ce spital din Romania lucreaza: Pentru mine a facut a minune...

Sunt multe lucruri dificile in aceasta meserie, dar cele mai dificile momente sunt cele in care pierzi lupta cu boala. Atunci cand te uiti la un pacient si stii ca nu mai poti sa faci nimic pentru.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )