Libnet.ro
UNICEF

06:30

Surse: Pe cine sustine Viorica Dancila in functiile din PSD

Antena3 Antena3,
Surse: Pe cine sustine Viorica Dancila in functiile din PSD

Liderii PSD s-au reunit la Neptun pentru o intalnire de lucru in care sa puna pe tapet planurile partidului pentru perioada urmatoare. Astfel, se discuta despre ouparea functiilor ramase vacante in PSD, dar. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre candidatul PSD la prezidentiale: Prioritate vor avea colegii din partid. Ce spune despre Calin Popescu Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la Parlament despre social-democratii care s-ar putea inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Dancila a evitat insa.

Premierul Viorica Dancila se intalneste, sambata, cu liderii organizatiilor PSD la Neptun. Ce subiecte se vor discuta

Prim-ministrulViorica Dancila, se intalneste sambata, la Neptun, cu liderii organizatiilor judetene PSD, pentru a discuta despre pregatirea Congresului din 29 iunie si despre activitatea partidului din.

Teambuilding PSD la mare, inainte de congres. Viorica Dancila negociaza cu liderii social-democrati functiile in partid si portofoliile in Guvern: cine e pe lista remaniabililor

Social-democratii se intalnesc in week-end cu Viorica Dancila intr-o sedinta informala la mare, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. Liderii PSD urmeaza sa stabileasca strategia partidului in urmatoarea perioada si vor negocia echipa care va fi alaturi de Viorica Dancila atat in Guvern, cat si la partid. Reamintim ca in mai putin de doua saptamani social democratii isi vor alege conducerea in congres extraordinar.

PSD-istii isi impart functiile in partid. Viorica Dancila vrea sa faca echipa cu Daniel Suciu-presedinte executiv si cu Marius Dunca - secretar general

Premierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu, lider al deputatilor PSD, pentru functia de presedinte executiv al partidului si pe Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, pentru cea de secretar general PSD, potrivit unor surse din partid.

Jocuri politice in interiorul PSD. Ce candidati sustine premierul Dancila

Remierul Viorica Dancila ii sustine pe Daniel Suciu, lider al deputatilor PSD, pentru functia de pre.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Viorica Dancila, precizari de ULTIMA ORA despre candidatul PSD la prezidentiale: E bine sa stim din timp... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, dupa intalnirea informala a Comitetului Executiv National al PSD, ca vor fi inclusi in sondajele de opinie toti social-democratii care vor sa intre in cursa.

ASTAZI, LA NEPTUN: Viorica Dancila se intalneste cu liderii organizatiilor PSD

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, se intalneste, astazi, la Neptun, cu liderii organizatiilor judetene, pentru a discuta despre pregatirea Congresului din 29 iunie si despre activitatea partidului din perioada urmatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )