Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Sunt pareri divergente in PSD, este normal

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa .

ASTAZI, LA NEPTUN: Viorica Dancila se intalneste cu liderii organizatiilor PSD

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, se intalneste, astazi, la Neptun, cu liderii organizatiilor judetene, pentru a discuta despre pregatirea Congresului din 29 iunie si despre activitatea partidului din perioada urmatoare.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Surse: Pe cine sustine Viorica Dancila in functiile din PSD

Liderii PSD s-au reunit la Neptun pentru o intalnire de lucru in care sa puna pe tapet planurile partidului pentru perioada urmatoare. Astfel, se discuta despre ouparea functiilor ramase vacante in PSD, dar.

Viorica Dancila, SINGURUL candidat la sefia PSD: As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie

Viorica Dancila nu are nicio emotie la Congresul din 29 iunie, ea fiind singurul candidat la sefia PSD. As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie, a spus Viorica.

Dancila, despre conflictul Oprisan-Ciolacu: Nu au fost contre intre ei, ci doar pareri divergente

Premierul Viorica Dancila a vorbit pe tema disputei intre vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Liderul interimar al social-democratilor a subliniat ca ar fi doar pareri divergente ale celor doi, cu toate ca cei doi sunt in conflict de aproape doua saptamani, intre cei fiind schimburi de replici si la intalnirea de la Neptun.

Viorica Dancila spune ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni: Toate contractele PSD sunt suspendate(Europa Libera)

Premierul Viorica Dancila a declarat pentru Europa Libera ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Acestia au fost adusi alaturi de PSD de fostul presedinte, Liviu Dragnea, ei participand la campaniile din 2016 si 2019.

Viorica Dancila continua inlaturarea oamenilor lui Dragnea: Am reziliat contractul cu consilierii israelieni, toate contractele PSD sunt suspendate (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Decizia sefei Executivului este o continuare a demiterilor si schimbarilor impuse in PSD dupa arestarea lui.

Viorica Dancila: As vrea sa candideze si alti colegi la congresul PSD, asa trebuie sa fie in democratie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca ar dori sa candideze si alti colegi sau colege la presedintia formatiunii la congresul din 29 iunie, pentru ca asa trebuie sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )