Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse CSM: documentele din dosarul lui Lazar pot fi publicate

Hotnews Hotnews,
 Surse CSM: documentele din dosarul lui Lazar pot fi publicate

Cererea lui Tudorel Toader catre CSM, de a aprecia daca sunt intrunite conditiile legale pentru a fi publicate documente din dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu are temei, deoarece, potrivit unor surse din cadrul Consiliului, datele dintr-un astfel de dosar pot fi date publicitatii. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader i raspunde lui Lazar: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a procurorului general / n sfrsit aflam justificarea

Tudorel Toader a scris miercuri peFacebookca nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar si subliniaza ca in sfarsit afla justificarea prezentei ordonantei la dosar. Asta, dupa ceprocurorul general a spus ca ministrul Justitiei a exploatat o eroare de grefa din martie 2016, cand o grefiera a fotocopiat o ordonanta emisa de procurorul Cristian Lazar.

Tudorel Toader: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al lui Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca nu a existat nicio eroarereferitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al procurorului general, Augustin Lazar. Simple precizari!.

Surse CSM: Toader l-a incurcat pe Augustin Lazar cu Cristian Lazar si de aceea nu vrea sa publice documentele despre Procurorul General

Tudorel Toader a ajuns intr-o situatie deloc fericita in confruntarea cu Procurorul General pentru ca l-a incurcat pe Augustin Lazar cu Cristian Lazar. Informatia a fost furnizata de surse din cadrul.

Toader publica elemente din dosarul de candidatura a procurorului general si cere acordul CSM sa publice documentele

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a facut, miercuri, o serie de precizari referitoare la documentele din dosarul de candidatura a al procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca s-a identicat o ordonanta de clasare pentru un dosar deschis in 2013 pe numele lui Iohannis, pe cand acesta din urma era primar al Sibiului. Toader cere acordul CSMpentru publicarea documentelor.

Bomba in scandalul clasarii pentru Klaus Iohannis. Surse: Clasarea, data de procurorul Cristi Lazar

Potrivit unor surse, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, se pare ca a depus la dosarul sau de candidat o ordonanta de clasare ce poarta numele lui Cristi Lazar, procuror si adjunctul sectiei de.

Tariceanu spune ca solutia de clasare din dosarul lui Lazar era o forma de a-i aminti lui Iohannis ca ar fi avut o obligatie sau un santaj brutal

Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, referitor la acuzatiile conform carora in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar ar fi fost inclusa si o solutie de clasare a unui dosar vizandu-l pe Klaus Iohannis, ca acea piesa din dosar era o forma subtila sau mai putin subtila de a-i aduce aminte: atentie, ca te-am ajutat, deci ai o obligatie catre mine sau un santaj brutal din partea actualului procuror general la adresa presedintelui Romaniei.

Petre Roman, luat la intrebari de un protestatar privind acuzatiile din dosarul Mineriadei: Cum a reactionat fostul premier (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman a fost luat la intrebari marti de catre un barbat pe Aeroportul din Otopeni! Barbatul i-a cerut acestuia explicatii privind acuzatiile ce ii sunt aduse in dosarul Mineriadei din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.274 seconds )