Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bomba in scandalul clasarii pentru Klaus Iohannis. Surse: Clasarea, data de procurorul Cristi Lazar

Antena3 Antena3,
Bomba in scandalul clasarii pentru Klaus Iohannis. Surse: Clasarea, data de procurorul Cristi Lazar

Potrivit unor surse, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, se pare ca a depus la dosarul sau de candidat o ordonanta de clasare ce poarta numele lui Cristi Lazar, procuror si adjunctul sectiei de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Lovitura definitiva pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea prezinta, miercuri, la Sinteza zilei, documentul devastator pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar. Antena 3 LIVE, AICI. Stire in curs de.

Klaus Iohannis, despre pesta porcina: Situatia ne-a gasit nepregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj la deschiderea celei de-a XXIII-a editii a Targului International INDAGRA, in care subliniaza ca era imperativ pentru Romania sa se fi reusit.

Scrisoare catre Klaus Iohannis

Domnule Presedinte, intru direct in subiect, ca nu sunt omul preambulurilor. Asadar, domnule Klaus Iohannis, remarc faptul ca e posibil sa nu aveti consilieri pe comunicare, pentru ca nu pare, dar daca totusi aveti, sa stiti ca sunt slabi.

Klaus Iohannis comemoreaza victimele incendiului din Colectiv

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ajuns la clubul Colectiv pentru a transmite un mesaj de condoleante victimelor si pentru a depune o coroana in memoria celor 65 de tineri ucisi in urma.

Klaus Iohannis, DISCUTIE cu un protestatar. Ce i-a cerut presedintelui, la 3 ani de la Colectiv (VIDEO)

Klaus Iohannis a marcat, marti, trei ani de la tragedia de la Colectiv. Presedintele adepuso coroana de flori in memoria celor 64 de victime. Iohannis a primit si o solicitare extrema din partea.

Klaus Iohannis pleaca intr-o vizita oficiala in Franta la invitatia lui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala la Paris in perioada 10-11 noiembrie in urma unui invitatii lansate de omologul sau francez Emmanuel Macron. Invitatia vine cu ocazia eveimentelor.

Klaus Iohannis marcheaza cei trei ani de la tragedia din Colectiv. Gestul facut de presedinte (FOTO,VIDEO)

Klaus Iohannis a mers, martila 10:30, la Colectiv unde adepuso coroana de flori in memoria victimelor de la Colectiv, marcand, astfel, cei trei ani de la.

Tariceanu dezvaluie o discutie avuta cu Klaus Iohannis despre justitie

Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit, luni, la Sinteza zilei, o discutie avuta cu presedintele Klaus Iohannis despre legile justitiei. Am sa va spun ceva. La discutia pe care am avut-o cu presedintele.

Tudorel Toader, contrazis. CSM confirma varianta lui Augustin Lazar care sustine ca nu a clasat niciun dosar in favoarea lui Klaus Iohannis

Intr-un raspuns trimis procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat pozitia acestuia, sustinand ca la dosarul de candidatura nu exista niciun dosar impotriva lui Klaus Iohannis, care sa fi fost clasat.

Traian Basescu, sfaturi de moda pentru Carmen Iohannis: Nu te duci in sandale. Nu trebuie sa ti se vada coatele, deci nu te duci in camasa cu maneca scurta

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre modul vestimentar adoptat de Carmen Iohannis in vizitele de stat pe care le face Klaus Iohannis. O sa spun ceva, pentru ca am demult unghia in gat. Exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )