Libnet.ro
UNICEF

07:45

Surse. Cum se impart functiile din Camera Deputatilor. Comisia de buget ajunge la PNL, Comisia de munca la USR

Adevărul Adevărul,
Surse. Cum se impart functiile din Camera Deputatilor. Comisia de buget ajunge la PNL, Comisia de munca la USR

Dupa prima zi de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR, cele trei formatiuni au ajuns la o intelegere formala privind impartirea comisiilor din Camera Deputatilor. Potrivit surselor Adevarul, Comisia de buget ajunge la PNL, in timp ce Comisia de munca ajunge la USR. continuă pe Adevărul

FLORIN ROMAN: Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune, transmite News. ro.

Rudele din AUR. Peste 27 de perechi din aceeasi familie, pe listele pentru Camera Deputatilor si Senat

Rudele din AUR. Peste 27 de perechi din aceeasi familie, pe listele pentru Camera Deputatilor si Senat. Aproximativ 9% dintre candidatii Aliantei pentru Unitatea Romanilor AUR) la alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt fie rude de gradul 1 si 2, fie soti, pe liste figurand nu mai putin de 27 de perechi sot-sotie, tata-fiica, tata-fiu, mama-fiica, .

Cu familia in Parlament: Sot si sotie, candidati AUR, au prins un loc in Camera Deputatilor si Senat

Odata cu redistribuirea voturilor acumulate de partidele care nu au trecut pragul electoral, la Constanta in premiera, doi candidati, sotie si sot, debutanti in viata politica pe lista AUR, isi vor adjudeca cate un loc de parlamentar la Camera Deputatilor si Senat, potrivit calculelor paralele facute de PNL, aplicand algoritmul specific.

Ciolacu: PSD are cele mai multe mandate.Avem 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are 110 de mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor.

Dan Barna vrea sa fie presedinte la Camera Deputatilor sau vicepremier in viitorul guvern

USR vrea postul de presedinte al Camerei Deputatilor pentru Dan Barna, iar in caz ca acesta va fi ocupat de Ludovic Orban, Barna ar urma sa fie vicepremier in Guvernul Citu. Mai mult decat atat, USR si-ar dori cate un secretar de stat in fiecare minister.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )