Libnet.ro
UNICEF

15:01

Dan Barna vrea sa fie presedinte la Camera Deputatilor sau vicepremier in viitorul guvern

Antena3 Antena3,
Dan Barna vrea sa fie presedinte la Camera Deputatilor sau vicepremier in viitorul guvern

USR vrea postul de presedinte al Camerei Deputatilor pentru Dan Barna, iar in caz ca acesta va fi ocupat de Ludovic Orban, Barna ar urma sa fie vicepremier in Guvernul Citu. Mai mult decat atat, USR si-ar dori cate un secretar de stat in fiecare minister. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare 2020. Dan Barna: E o solutie buna sa ia USR-PLUS Camera Deputatilor daca presedintele vine cu premier PNL

Presedintele USR-PLUS, Dan Barna, a declarat, marti, ca ar fi indicat faptul ca sefia Camerei Deputatilor sa fie la USR-PLUS, daca premierul va proveni din PNL.

A inceput bataia pe ciolan. Barna si Orban vor sefia Camerei Deputatilor

Dan Barna vrea sefia Camerei Deputatilor, functie dorita si de Ludovic Orban. Liberalii ii ofera lui Barna fotoliul de vicepremier, un post cu titul pompos, dar cu rol decorativ. in functie de negocieri, PLUS ar putea primi sefia Senatului.

DAN BARNA: Trebuie sa ne privim in ochi si sa recunoastem ca nu ne pasa de aceasta tara

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, ii critica pe cei care nu au mers la vot. Barna sustine ca acei oameni nemultumiti de oferta electorala ar fi putut in ultimii 4 ani sa formeze o oferta electorala, dar nu sa stea acasa, iar seara, la inchiderea urnelor, sa fie nemultumiti de rezultatul votului, conform G4media.

Dan Barna: Vreau sa fie clar ca USR-PLUS vine la guvernare ca partener, pe o pondere care sa fie direct proportionala cu rezultatul alegerilor

USR-PLUS nu accepta varianta ca Nicolae Ciuca sa fie premier, va merge la Cotroceni cu propunerea Dacian Ciolos si subliniaza ca va veni la guvernare ca partener, avand in vedere scorul obtinut la alegerile parlamentare.

Rudele din AUR. Peste 27 de perechi din aceeasi familie, pe listele pentru Camera Deputatilor si Senat

Rudele din AUR. Peste 27 de perechi din aceeasi familie, pe listele pentru Camera Deputatilor si Senat. Aproximativ 9% dintre candidatii Aliantei pentru Unitatea Romanilor AUR) la alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt fie rude de gradul 1 si 2, fie soti, pe liste figurand nu mai putin de 27 de perechi sot-sotie, tata-fiica, tata-fiu, mama-fiica, .

Ciolacu: PSD are cele mai multe mandate.Avem 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are 110 de mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor.

DAN BARNA: E nevoie de un premier credibil, Dacian Ciolos este propunerea noastra fara echivoc

Dan Barna a declarat, ieri seara, la Digi24, ca in actualul context, este nevoie de un premier credibil si ca Dacian Ciolos este propunerea fara echivoc a USR-PLUS: Singura alianta posibila de centru dreapta este PNL-USRPLUS-UDMR, probabil si o parte din minoritati, a mai adaugat liderul USR, relateaza G4media.

UPDATE Dan Barna, raspuns pentru contestatarii sai din partid: Aceasta eterna nemultumire a facut ca USR- PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase

Aceasta eterna nemultumire, aceasta dorinta eterna de mai bine si de rezultate mai bune este exact ceea ce a facut ca USR-PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase - este mesajul liderului USR, Dan Barna, catre contestatarii din partid care ii cer demisia in urma rezultatului dezastruos obtinut la alegerile parlamentare de duminica. Dan Barna a mai spus ca modalitatea in care o parte dintre membrii USR-PLUS au inteles sa faca campanie, atacand partidul in spatiul public, nu a fost benefic pentru partid, iar aceasta este o tema importanta de reglat in partid in perioada urmatoare.

Newsweek: Dan Barna a incalcat regulile UE cand si-a ajutat sora sa acceseze fonduri comunitare

Newsweek afirma ca liderul USR Dan Barna este pasabil de inculpare in cazul fondurilor UE accesate de sora sa, pentru ca a incalcat prevederile regulamentului UE cu privire la conflictul de interese. Barna se apara afirmand ca ajutorul oferit sorei sale nu a presupus favorizarea ei la un proces de selectie al proiectelor, ci doar alcatuirea proiectului.

Alegeri parlamentare 2020. Mai multi simpatizanti ai USR cer demisia lui Dan Barna, dupa ce acesta a anuntat ca rezultatul alegerilor este istoric

Mai multi simpatizanti USR au cerut demisia lui Dan Barna de la sefia USR, in comentarii la mesajul video al acestuia postat pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia exit-poll al CURS-Avangarde care arata ca USR-PLUS este in jurul procentului de 15% la alegerile parlamentare de duminica. Din punctul de vedere al USR-PLUS pot sa spun ca este un rezultat istoric, preciza in video Barna, aflat in izolare din cauza infectarii cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )