Libnet.ro
UNICEF

18:15

Surse:Dragnea, Tariceanu si Dancila au discutat despre rectificarea bugetara

Adevărul Adevărul,
Surse:Dragnea, Tariceanu si Dancila au discutat despre rectificarea bugetara

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au avut o discutie cu premierul Viorica Dancila despre rectificarea bugetara, urmare a situatiei din CSAT, au declarat surse politice. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici, declaratie inainte de rectificarea bugetara: Sper sa fie consens in sedinta CSAT

Eugen Teodorovici a facut declaratii marti dimineata, la Palatul Parlamentului. Ministrul Finantelor spera ca va exista un consens asupra deciziilor referitoare la rectificarea bugetara, dezbatute in.

Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila dupa sedinta CSAT - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea a discutat marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potriivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneseaca miercuri intr-o noua sedinta. Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care se discuta despre rectificarea bugetara, ca urmare a lipsei unui consens in privinta banilor pentru institutiile din zona de securitate. Seful statului a cerut Guvernului un nou proiect, calificand drept inexplicabila insistenta taierii banilor pentru aceste institutii in conditiile in care Guvernul a propus o rectificare puternic pozitiva.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )