Libnet.ro
UNICEF

09:30

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Antena3 Antena3,
intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind. continuă pe Antena3

Scandal fara precedent intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

E agitatie mare in PSD. Liviu Dragnea mai face o incercare de a linisti apele in partid dupa conflictele aparute la CEX. Acesta se va intalni in scurta vreme cu parlamentarii social democrati pentru a le.

Dragnea si Dancila huiduiti la iesirea din Palatul Victoria

Liviu Dragnea, a avut o intalnire marti seara la Guvern cu Viorica Dancila si cu mai multi ministri, pe tema rectificarii bugetare, urmare a situatiei din CSAT. Liderul PSD si premierul au iesit impreuna din Palatul Victoria, ei fiind huiduiti de mai multe persoane adunate in fata sediului Executivului, care au strigat Hotii.

VIDEO Dragnea si Dancila, huiduiti la iesirea din Palatul Victoria

Liviu Dragnea, a avut o intalnire marti seara la Guvern cu Viorica Dancila si cu mai multi ministri, pe tema rectificarii bugetare, urmare a situatiei din CSAT. Liderul PSD si premierul au iesit impreuna din Palatul Victoria, ei fiind huiduiti de mai multe persoane adunate in fata sediului Executivului, care au strigat Hotii.

Liviu Dragnea, sedinta de URGENTA la Guvern cu Viorica Dancila. Ce miscare BOMBA pregateste liderul PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns marti seara la sediul Guvernului. Prezenta lui Dragnea la Palatul Victoriei vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a suspendat marti sedinta CSAT astfel ca nu a .

Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila dupa sedinta CSAT - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea a discutat marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potriivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneseaca miercuri intr-o noua sedinta. Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care se discuta despre rectificarea bugetara, ca urmare a lipsei unui consens in privinta banilor pentru institutiile din zona de securitate. Seful statului a cerut Guvernului un nou proiect, calificand drept inexplicabila insistenta taierii banilor pentru aceste institutii in conditiile in care Guvernul a propus o rectificare puternic pozitiva.

UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea insotit de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache se afla la Guvern. Cei doi au ajuns in jurul orei 18:00 pentru a discuta despre situatia blocarii rectificarii bugetare. De altfel, Dragnea a discutat telefonic marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si cu partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potrivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneasca miercuri intr-o noua sedinta.

Liviu Dragnea, despre gesturile controversate ale lui Darius Valcov: Nu cred ca trebuie sa isi dea demisia (VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, nu ar trebui sa demisioneze ca urmare a faptului ca a publicat fisa medicala.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila despre cererea de demitere a ministrului de Interne

Premierul Viorica Dancila considera ca gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, nu denota un conflict, ci o discutie intre doua colege. Ea a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )