Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: George Maior a anuntat comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 ca vine la audieri pe 12 iunie

Adevărul Adevărul,
Surse: George Maior a anuntat comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 ca vine la audieri pe 12 iunie

Fostul director al SRI, George Maior, a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca poate veni la audieri in data de 12 iunie, au declarat, pentru News. ro, surse din cadrul comisiei. Initial, membri comisiei de ancheta au decis ca Maior sa fie invitat pe data de 6 iunie. continuă pe Adevărul

Surse: George Maior ar urma sa vina, in 12 iunie, sa dea explicatii in comisia care ancheteaza alegerile din 2009

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), in prezent ambasador al Romaniei in Statele Unite, George Maior, a anuntat comisia parlamentara care ancheteaza alegeriloe prezidentiale din 2009, ca va veni la audieri in 12 iunie, au declarat surse din cadrul comisiei.

George Maior va fi invitat la comisia parlamentara de ancheta pe 6 iunie / Opris, Capra, Tutilescu, Fatuloiu, Blaga, Predoiu, Oprea, Baconschi - audiati saptamana viitoare

Fostul sef al SRI George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, va fi invitat pe 6 iunie la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, a anuntat marti presedintele comisiei, Mihai Fifor, potrivit Agerpres.

Senatorul USR Mihai Gotiu: Dan Andronic a mintit in fata comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009

Senatorul USR Mihai Gotiu sustine ca Dan Andronic a mintit in fata comisiei parlamentare de ancheta privind prezidentialele din 2009 sustinand ca nu a cenzurat informatii cand a .

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 isi incepe luni activitatea

Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 isi incepe luni activitatea, urmand sa il audieze in prima faza pe jurnalistul Dan Andronic, de la ale carui afirmatii a pornit controversa privind implicarea unor politicieni si sefi ai unor institutii publice in scrutinul de acum 8 ani, potrivit News. ro.

Traian Basescu: Viorel Hrebenciuc a spus adevarul pe jumatate in audierea din comisia de ancheta privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe Viorel Hrebenciuc ca a spus adevarul pe jumatate atunci cand a fost audiat in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile.

A doua zi de audieri, in Comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Nume grele sunt asteptate marti, in cea de-a doua zi de audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei vor ajunge Mircea Geoana - fostul.

De ce amana fostul sef SRI audierea privind alegerile prezidentiale din 2009?

Fostul director al SRI, George Maior, a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca poate veni la audieri in data de 12 iunie, au declarat, pentru News. ro, surse din cadrul comisiei.

Fostul sef SRI, George Maior, a fost invitat la comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009

Fostul sef al SRI George Maior, ambasador al Romaniei in SUA, va fi invitat pe 6 iunie la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Astazi, comisia a decis ca.

George Maior va fi audiat pe 4 iunie in Comisia de ancheta, iar Florian Coldea saptamana viitoare

Nume grele sunt asteptate marti, in cea de-a doua zi de audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei vor ajunge Mircea Geoana - fostul.

Dan Andronic, audiat in Comisia de ancheta privind alegerile din 2009: Am fost amenintat de un lider PSD cu puscaria. Am fost chemat acasa la Oprea in calitate de consultant

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, in cadrul audierilor din cadrul Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca a fost amenintat de un lider PSD cu puscaria daca va castiga prezidentialele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )