Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Kelemen Hunor l-a informat pe Victor Ponta ca va demisiona pe 1 august

B1 B1,
Surse: Kelemen Hunor l-a informat pe Victor Ponta ca va demisiona pe 1 august

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, l-a anuntat pe premierul Victor Ponta ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii la 1 august, fara sa ii propuna, la acest moment, un . continuă pe B1

Kelemen Hunor: Am stabilit cu Victor Ponta ca voi pleca din Guvern incepand cu 1 august

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, a anuntat, luni, ca a stabilit cu Victor Ponta, in urma unei intalniri, retragerea din functii incepand cu 1 august. Acesta a adaugat ca pana atunci se va ocupa de problemele curente ale ministerului si.

VIDEO Kelemen Hunor s-a intalnit la Guvern cu Victor Ponta: I-am spus premierului ca dupa 1 august vom avea nominalizarea pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Agerpres ca in discutia de luni, de la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta l-a informat pe acesta ca Uniunea va face dupa 1 august nominalizarea pentru Ministerul Culturii, pana la acea data urmand ca el sa duca mai departe treburile curente ale institutiei.

SURSE: Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare

Kelemen Hunor va demisiona din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare, au decis, vineri, liderii Uniunii, intruniti in Sedinta Consiliului Permanent, care este in desfasurare, au declarat pentru Mediafax surse participante.

UPDATE Surse: Hunor l-a anuntat pe Ponta ca demisioneaza din august

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii, a venit, luni dimineata, la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

Kelemen Hunor a ajuns la Guvern pentru a discuta cu premierul Ponta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii, a venit, luni dimineata, la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare. Hunor: Nu stiu cine imi va lua locul

Kelemen Hunor a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare. Hunor a precizat ca in acest moment nu stie cine ii va lua locul in Guvern. in schimb, ministrul Mediului, Attila Korodi, ramane in Executiv.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare

Kelemen Hunor a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare. Hunor a precizat ca in acest moment nu stie cine ii va lua locul in Guvern.

SURSE Solutia de compromis oferita de Ponta pentru ca UDMR sa ramana la guvernare: ministerul de externe nu se retrage din procesul de la CJUE impotriva Minority Safe Pack, dar nu-si mai sustine actiunea/ Kelemen Hunor a acceptat propunerea

Premierul Victor Ponta si liderul UDMR Kelemen Hunor au ajuns, joi seara, la o solutie de compromis in coflictul generat de actiunea guvernului impotriva unei initiative cetatenesti sustinute si de Uniune, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. Oferta premierului Ponta ar fi ca Guvernul sa nu-si retraga actiunea la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, unde a intervenit in procesul dintre Comisie si sustinatorii initiativei cetatenesti, dar sa n-o mai sustina in cadrul procesului. Kelemn Hunor ar fi acceptat solutia de compromis. Ramane de vazut daca va fi votata si de Consiliul Permanent al UDMR care se reuneste azi la Cluj Napoca pentru a lua o decizie in privinta iesirii sau ramanerii la guvernare.

Kelemen Hunor si Victor Ponta, intalnire la Guvern dupa anuntul demisiei de la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii, a venit, luni dimineata, la sediul Guvernului,.

Kelemen Hunor a ajuns la un compromis cu Ponta - paraseste Guvernul

Presedintele UDMR Kelemen Hunor si-a anuntat, vineri, demisia din functiile de vicepremier si de ministru al Culturii, acesta fiind compromisul la care a ajuns cu premierul Victor Ponta pentru ca initiativa cetateneasca privind minoritatile sa fie dezbatuta in comisiile parlamentare, in toamna, iar pana la finalizarea dezbaterilor Romania sa nu trimita noi documente la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )