Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Kelemen Hunor s-a intalnit la Guvern cu Victor Ponta: I-am spus premierului ca dupa 1 august vom avea nominalizarea pentru Ministerul Culturii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Kelemen Hunor s-a intalnit la Guvern cu Victor Ponta: I-am spus premierului ca dupa 1 august vom avea nominalizarea pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Agerpres ca in discutia de luni, de la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta l-a informat pe acesta ca Uniunea va face dupa 1 august nominalizarea pentru Ministerul Culturii, pana la acea data urmand ca el sa duca mai departe treburile curente ale institutiei. continuă pe Hotnews

VIDEO Kelemen Hunor a ajuns la Guvern pentru a discuta cu Ponta

El preciza ca luni dimineata se va intalni cu premierul Victor Pontapentru a stabili cand este momentul oportun sa demisioneze, pentru ca exista aspecte administrative care trebuie rezolvate si ca portofoliul Culturii ramane la UDMR .

VIDEO Kelemen Hunor isi da demisia din Guvern incepand cu 1 august

El preciza ca luni dimineata se va intalni cu premierul Victor Pontapentru a stabili cand este momentul oportun sa demisioneze, pentru ca exista aspecte administrative care trebuie rezolvate si ca portofoliul Culturii ramane la UDMR .

Surse: Kelemen Hunor l-a informat pe Victor Ponta ca va demisiona pe 1 august

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, l-a anuntat pe premierul Victor Ponta ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii la 1 august, fara sa ii propuna, la acest moment, un .

Kelemen Hunor a ajuns la Guvern pentru a discuta cu premierul Ponta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii, a venit, luni dimineata, la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

UPDATE Kelemen Hunor declara ca demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare dar Guvernul nu mai trimite documente in proces pana la dezbaterea din Parlament

Kelemen Hunor va demisiona din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare, au decis, vineri, liderii Uniunii, intruniti in Sedinta Consiliului Permanent. UDMR ramane in guvernare si eu o sa ma retrag, o sa imi dau demisia din functia de vicepremier si ministru al Culturii, a spus Kelemen Hunor. Acesta a precizat ca a ajuns la compromis cu primul ministru, astfel incat UDMR sa ramana la guvernare iar statul roman nu va inainta alte documente catre Curtea de la Luxemburg.

Kelemen Hunor: Am stabilit cu Victor Ponta ca voi pleca din Guvern incepand cu 1 august

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, a anuntat, luni, ca a stabilit cu Victor Ponta, in urma unei intalniri, retragerea din functii incepand cu 1 august. Acesta a adaugat ca pana atunci se va ocupa de problemele curente ale ministerului si.

Kelemen Hunor si Victor Ponta, intalnire la Guvern dupa anuntul demisiei de la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii, a venit, luni dimineata, la sediul Guvernului,.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern de la 1 august

00 - Kelemen Hunor l-a anuntat pe premierul Victor Ponta ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii la 1 august, fara sa ii propuna, la acest moment, un inlocuitor, .

UPDATE. Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. Hunor: Am ajuns la un compromis cu premierul. Romania nu trimite documente la CJUE

Conform surselor citate, liderii UDMR au decis ca formatiunea sa ramana in Executiv. Totusi, Kelemen Hunor ar urma sa demisioneze din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, mai spun surse participante la sedinta UDMR.

Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern. UDMR ramane la guvernare. Hunor: Nu stiu cine imi va lua locul

Kelemen Hunor a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functia de ministru al Culturii si din cea de vicepremier, insa UDMR va ramane la guvernare. Hunor a precizat ca in acest moment nu stie cine ii va lua locul in Guvern. in schimb, ministrul Mediului, Attila Korodi, ramane in Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )