Libnet.ro
UNICEF

16:30

Surse. Klaus Iohannis, intalnire cu Florin Citu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor

Adevărul Adevărul,
Surse. Klaus Iohannis, intalnire cu Florin Citu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la acesta ora cu premierul propus de PNL, Florin Citu, Ludovic Orban, Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor, potrivit unor surse politice citate de G4Media. ro. continuă pe Adevărul

SURSE: Klaus Iohannis discuta, la Cotroceni, cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR despre viitoarea coalitie guvernamentala

Presedintele Klaus Iohannis are, joi dimineata, o intalnire cu liderii partidelor care ar urma sa formeze majoritatea parlamentara. Liderul PNL, Ludovic Orban, sefii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Iohannis, intalnire cu Citu, Orban, Barna si Kelemen inainte de negocierile pentru formarea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi dimineata, la Cotroceni, cu premierul propus, Florin Citu, si cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coalitie guvernamentala.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Surse: Ce functie ar putea primi Ludovic Orban dupa ce pleaca de la Palatul Victoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, incearca sa obtina sustinerea partidului pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, sustin surse din partid, potrivit Antena3.

Formarea viitoarei coalitii de guvernare, in centrul discutiilor purtate de Klaus Iohannis cu liberalii, la Vila Lac. Printre cei prezenti s-au numarat Ludovic Orban, Florin Citu si Iulian Dumitrescu

Presedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri politici ai Partidului National Liberal au avut o intalnire informala, marti, la Vila Lac, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor parlamentare si despre.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

SURSE: Ludovic Orban discuta cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, inaintea sedintei in care liberalii vor valida propunerea de premier

Liderul PNL, fostul premier Ludovic Orban, ar urma sa mearga miercuri, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilele propuneri de premier, pitrivit unor surse po.

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )