Libnet.ro
UNICEF

20:45

SURSE: Klaus Iohannis discuta, la Cotroceni, cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR despre viitoarea coalitie guvernamentala

B1 B1,
SURSE: Klaus Iohannis discuta, la Cotroceni, cu liderii PNL, USR-PLUS si UDMR despre viitoarea coalitie guvernamentala

Presedintele Klaus Iohannis are, joi dimineata, o intalnire cu liderii partidelor care ar urma sa formeze majoritatea parlamentara. Liderul PNL, Ludovic Orban, sefii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian. continuă pe B1

Surse. Klaus Iohannis, intalnire cu Florin Citu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la acesta ora cu premierul propus de PNL, Florin Citu, Ludovic Orban, Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor, potrivit unor surse politice citate de G4Media. ro.

SURSE: Ludovic Orban discuta cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, inaintea sedintei in care liberalii vor valida propunerea de premier

Liderul PNL, fostul premier Ludovic Orban, ar urma sa mearga miercuri, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilele propuneri de premier, pitrivit unor surse po.

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

Cum a decurs discutia de la Cotroceni dintre Ludovic Orban si Klaus Iohannis: Liderul PNL i-a spus sefului statului ca va demisiona si de la conducerea partidului, dar presedintele a insistat sa nu plece, pentru a evita acum o lupta interna pentru putere

Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca isi depune mandatul de prim-ministru. Cu cateva ore inainte de anunt, liderul liberalilor a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, ocazie cu care l-a informat.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari luni. Programul discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a invitat la Palatul Cotroceni liderii partidelor reprezentate in Parlament, pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. Consultarile vor.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

Klaus Iohannis organizeaza o sedinta pe tema pandemiei si a campaniei de vaccinare la Palatul Cotroceni. Participa Ciucu, Tataru si Arafat

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, cu premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, si seful DSU Raed Arafat, alaturi de care va avea o discutie privind gestionarea pandemiei de COVID-19, precum si campania de vaccinare.

Identitatea de gen in scoli, pe agenda judecatorilor CCR. Se discuta sesizarea presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea articolului 7 din Legea Educatiei Nationale 12011, prin ca.

Ciolacu il ameninta pe Klaus Iohannis cu boicotarea consultarilor de la Cotroceni: Sper sa nu faca greseala asta!

Marcel Ciolacu i-a criticat, marti seara, atat pe Klaus Iohannis, cat si pe reprezentantii partidelor de dreapta, pentru ca se pregatesc de negocieri pentru un nou Guvern, afirmand ca nu tin cont de rezultatul votului de duminca.

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2436 seconds )