Libnet.ro
UNICEF

19:30

Surse: Klaus Iohannis nu-l mai sustine pe Nicolae Ciuca pentru functia de premier plin. De ce s-a razgandit presedintele

B1 B1,
Surse: Klaus Iohannis nu-l mai sustine pe Nicolae Ciuca pentru functia de premier plin. De ce s-a razgandit presedintele

Presedintele Klaus Iohannis voia ca Nicolae Ciuca, actualul premier interimar si ministrul Apararii, sa devina prim-ministru plin. S-a razgandit, insa, dupa ce sefi de stat si de guvern din Uniunea. continuă pe B1

SURSE: Klaus Iohannis se va intalni, marti dimineata, cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca, marti dimineata, cu liderul PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Discutiile dintre cei doi au loc la o zi dupa.

Nicolae Ciuca sustine ca nu a avut nicio discutie cu Iohannis sau cu Orban despre o eventuala propunere a sa pentru mandat de premier al noului Guvern: Nu, nu, nu, nu

Premierul interimar Nicolae Ciuca sustine ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis sau cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre o eventuala propunere a sa pentru mandatul de prim-ministru al noului Guvern.

Sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu Nicolae Ciuca, Nelu Tataru, Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, joi, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Nelu Tataru,.

Nicolae Ciuca, decorat cu Legiunea de Merit de SUA pentru activitatea de sef al Statului Major. Mesajul lui Klaus Iohannis

Prim-ministrul interimar Nicolae Ciuca a fost decorat marti cu Legiunea de Merit pentru activitatea de sef al Statului Major al Apararii, in cadrul unei cermonii care a avut loc la sediul Ambasadei SUA. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, cu acest prilej, ca decoratia reprezinta recunoasterea rolului deosebit de important pe care Ciuca l-a avut in dezvoltarea relatiilor militare Romania - SUA.

Presedintele Iohannis a convocat o sedinta de lucru privind gestionarea pandemiei la care participa Nicolae Ciuca, Nelu Tataru si Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul.

Nicolae Ciuca, decorat cu Legiunea de Merit de SUA pentru activitatea de sef al Statului Major

Prim-ministrul interimar Nicolae Ciuca a fost decorat marti cu Legiunea de Merit pentru activitatea de sef al Statului Major al Apararii, in cadrul unei cermonii care a avut loc la sediul Ambasadei SUA, presedintele Klaus Iohannis afirmand ca aceasta decoratie reprezinta recunoasterea rolului deosebit de important pe care Ciuca l-a avut in dezvoltarea relatiilor militare Romania - SUA, potrivit News.

Nicolae Ciuca, despre o propunere a sa ca premier in noul Guvern: Nu comentam pe zvonuri

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis sau cu liderul PNL Ludovic Orban in vederea unei propuneri a sa in functia de premier pentru noul Guvern.

Klaus Iohannis: intarirea si extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA, un pilon de baza al politicii externe a Romaniei. Statul roman mentine ca obiectiv major extinderea si aprofundarea cooperarii bilaterale in viitor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat importanta Parteneriatului Strategic cu SUA, marti, la ceremonia de la Ambasada americana la Bucuresti, care marcheaza decorarea lui Nicolae Ciuca, premier.

Nicolae Ciuca, decorat de SUA cu Legiunea de Merit. Zuckerman: Va alaturati, astazi, unui grup mic si distins de persoane, care include eroi ca presedintele Eisenhower si generalul Patton (VIDEO)

Nicolae Ciuca, premier interimar si ministru al Apararii, a fost decorat de Statele Unite ale Americii cu Legiunea de Merit, cea mai inalta distinctie pe care o poate oferi SUA unui cetatean non-american,.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre perioada sarbatorilor: Sa limitam deplasarile, sa limitam expunerea la riscul raspandirii coronavirusului

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, le recomanda romanilor sa limiteze cat mai mult deplasarile in perioada sarbatorilor pentru a evita raspandirea coronavirusului. Totodata, seful interimar al guvernului a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2529 seconds )