Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bogdan Chirieac explica esecurile lui Ludovic Orban. S-a inconjurat de analfabeti functional, de persoane cu IQ foarte scazut

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac explica esecurile lui Ludovic Orban. S-a inconjurat de analfabeti functional, de persoane cu IQ foarte scazut

Jurnalistul Bogdan Chirieac a explicat marti, la Punctul de intalnire, de ce Ludovic Orban nu a demisionat si din functia de presedinte al PNL, dupa ce a renuntat la functia de premier in urma rezultatelor alegerilor parlamentare. continuă pe Antena3

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Surse: Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier. Liberalii pun doua variante pe masa USR-PLUS in vederea deblocarii negocierilor

Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier, sustin surse citate de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in emisiunea Buna, Romania!, difuzata pe B1 TV. Surse politice afirma ca Ludovic.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

USR discuta miercuri seara varianta ca Ludovic Orban sa fie din nou premier - surse

Liderii USR PLUS discuta miercuri varianta ca Ludovic Orban sa fie propunerea partidelor de dreapta pentru a deveni premier desemnat. Potrivit unor surse politice, aceasta varianta nu este agreata, dupa ce liderul PNL si-a dat demisia din functia de premier pe 7 decembrie.

Ludovic Orban - intalnire cu reprezentantii minoritatilor nationale reprezentate in Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, are astazi o intalnire cu reprezentantii minoritatilor nationale reprezentate in Parlament.

Rasturnare de situatie. Ludovic Orban duce negocieri paralele ca sa ajunga din nou premier - surse

Informatii in exclusivitate privind negocierile privind viitorul prim-ministru. Ludovic Orban a mers, marti, la Palatul Cotroceni cu varianta ca el sa fie din nou propunere de premier din partea Partidului National Liberal.

Ludovic Orban: Am convenit in cursul primelor doua zile de negocieri cu liderii USR-PLUS si UDMR sa comunicam doar impreuna si doar acele lucruri asupra carora am ajuns la un acord

Fostul premier Ludovic Orban, presedintele PNL, s-a aratat de parere ca orice propunere sau posibila solutie menita sa consolideze formarea viitoarei coalitii trebuie adusa pe masa discutiilor. Am.

Ludovic Orban, sageti catre Barna: Orice propunere trebuie adusa pe masa discutiilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intr-o declaratie de presa, ca orice propunere privind guvernarea si functiile din Parlament trebuie sa fie discutata in coalitie inainte de a fi comunicata public.

Ludovic Orban: Cu totii am avut un an dificil, marcat de provocari care sunt, intr-adevar, istorice

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent marti la ceremonia decernarii Legiunii de Merit in grad de ofiter)prim-ministrului interimar Nicolae-Ionel Ciuca pentru recunoasterea meritelor din timpul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )