Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse oficiale: Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970

România Liberă România Liberă,
Surse oficiale: Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970, cand Armata Republicana Irlandeza a comis o serie de atacuri cu bomba, a declarat duminica seful noului organism de supraveghere in domeniul legislatiei privind terorismul, Max Hill, relateaza DPA si Reuters via Agerpres. continuă pe România Liberă

Ororile razboiului. Gruparea Stat Islamic a aruncat 4.000 de cadavre in cea mai mare groapa comuna din Irak

Trupurile neinsufletite a circa 4. 000 de victime ale gruparii Stat Islamic au fost aruncate intr-o groapa din desertul irakian, ceea ce face ca locul sa devina cea mai mare groapa comuna din tara,.

Prefectul Clujului, despre reautorizarea fermei de pui din cea mai mare comuna a Romaniei: Mai bine masuram de 5 ori si taiem o singura data

Dupa ce reprezentantii Consiliului Judetean Cluj cereau miercuri, 22 februarie, Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Cluj sa reanalizeze avizarea reautorizarii fermei de pui din Floresti, prefectul Clujului i-a chemat, joi, 23 februarie, la discutii pe toti cei implicati in procesul redeschiderii fermei.

Marea Britanie: Liderul campaniei anti-UE a postat o fotografie la cina cu The Donald

Unul dintre liderii campaniei anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farage, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care apare la cina cu The Donald, cea mai recenta intalnire.

Marea Britanie a fost lovita de o furtuna violenta. Multe zboruri si deplasari pe caile ferate au fost anulate

Marea Britanie a fost lovita joi dimineata de o furtuna violenta din cauza careia mai multe zboruri au fost anulate si a provocat perturbari pe liniile de cale ferata. Furtuna Doriseste pe.

Marea Britanie a fost lovita de o furtuna violenta. Multe zboruri si deplasari pe caile ferate au fost anulate (VIDEO)

Marea Britanie a fost lovita joi dimineata de o furtuna violenta din cauza careia mai multe zboruri au fost anulate si a provocat perturbari pe liniile de cale ferata. Furtuna Doriseste pe.

Preot nationalist polonez, RETINUT la sosirea in Marea Britanie. Extrema dreapta a ramas fara capelanul neoficial

Politia de frontiera din Marea Britanie a retinut, sambata, la sosirea la Londra, un fost preot nationalist polonez, impiedicandu-l sa participe la o adunare a extremei dreapta in centrul.

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie, in ciuda Brexitului

Producatorul american de avioane vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

Boeing vrea sa deschida prima fabrica din Europa in Marea Britanie

Producatorul american de avioane Boeing vrea sa deschida prima sa fabrica din Europa in Marea Britanie, acordand astfel un vot de incredere industriei britanice chiar in timp ce tara se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, informeaza Bloomberg.

Furtuna Doris a provocat HAOS in Marea Britanie! Cu siguranta, pasagerii acestui avion au trait spaima vietii lor! Zboruri ANULATE si perturbari pe calea ferata (VIDEO)

Marea Britanie a fost lovita de o furtuna violenta. Multe zboruri si deplasari pe caile ferate au fost anulate. Cu siguranta, toti pasagerii aflati in avionul care a aterizat, intr-un final la.

Austria ar putea extinde un proces impotriva Airbus in SUA si Marea Britanie

Austria ar putea extinde un proces intentat impotriva Airbus si consortiului Eurofighter in Statele Unite si Marea Britanie, acuzand companiile de inselaciune si frauda legata de o comanda facuta in 2003 pentru avioane de lupta in valoare de aproape 2 miliarde de euro, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )