Libnet.ro
UNICEF

07:15

SURSE: Premierul Ludovic Orban ia in calcul o demisie de la sefia guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SURSE: Premierul Ludovic Orban ia in calcul o demisie de la sefia guvernului

Premierul Ludovic Orban ia in calcul sa demisioneze din fruntea guvernului, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Decizia vine dupa alegerile parlamentare pierdute de PNL duminica si dupa intalnirea extrem de scurta a lui Orban cu presedintele Iohannis de azi de la pranz, Transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan, impreuna la sediul PNL. Care este atmosfera la fata locului (FOTO, VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei si totodata presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, au sosit la sediul central al Partidului National Liberal din Capitala. Atmosfera este una.

Premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan, impreuna la sediul PNL. Care este atmosfera la fata locului (FOTO, VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei si totodata presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, au sosit la sediul central al Partidului National Liberal din Capitala. Atmosfera este una.

LUDOVIC ORBAN: Am incercat sa imi fac datoria fata de Romania si plec din functia de premier cu constiinta datoriei implinite

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca isi depune mandatul de prim-ministru.

LUDOVIC ORBAN, SI-A DEPUS MANDATU DE PRIM-MINISTRU: Am incercat sa imi fac datoria fata de Romania si plec din functia de premier cu constiinta datoriei implinite

ACTUALIZARE Vreau sa spun foarte clar, demisia mea vreau sa arate un lucru limpede - nu ma cramponez de nicio functie. Nu pun conditii. Pentru mine interesul Romaniei e deasupra interesului PNL si deasupra intereselor mele personale. Premierul Ludovic Orban a anuntat astazi ca isi depune mandatul de prim-ministru.

LUDOVIC ORBAN: PNL considera ca este castigatorul acestor alegeri

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a declarat ca PNL este atat castigatorul moral, cat si la finalizarea procesului de numarare a voturilor exprimate de romani pentru alegerile parlamentare.

LUDOVIC ORBAN: Ma voi vaccina, cu respectarea prioritatilor din strategia de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se va vaccina impotriva infectarii cu noul coronavirus in functie de prioritatile stabilite in strategia de vaccinare, care va fi data publicitatii dupa sedinta de guvern.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADA A7: E o defectiune la un rost care va fi remediata in cel mai scurt timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca problemele de pe Tronsonul de autostrada A7 sunt cauzate de o defectiune la un rost, problemele urmand a fi remediate in cel mai scurt timp.

Premierul Ludovic Orban, anunt despre cresterea amenzilor de circulatie: Se va lua decizia in functie de ce se va intampla cu salariul minim

Dupa semnarea contractului pentru modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Giurgiu Nord Frontiera, Lot 1: Redeschiderea circulatiei feroviare pe pod peste raul Arges, intre.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa imi depun mandatul de prim-ministru: Plec cu constiinta datoriei implinite Obiectivul meu, de a construi o majoritate parlamentara care sa nu cuprinda PSD

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca isi depune mandatul de prim-ministru, la un an si o luna de la investirea in functie, spunand ca pleaca cu constiinta datoriei implinite. Orban a afirmat ca va coordona negocierile care trebuie sa duca la un guvern de centru-dreapta si si-a exprimat convingerea ca PNL va avea capacitatea de a da viitorul premier si de a constitui coloana vertebrala a viitorului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )