Libnet.ro
UNICEF

13:45

Surse: Premierul Tudose, intalnire cu noul numar 1 mondial WTA, Simona Halep

România Liberă România Liberă,
Surse: Premierul Tudose, intalnire cu noul numar 1 mondial WTA, Simona Halep

Premierul Mihai Tudose a avut o intalnire, luni, la Palatul Victoria cu jucatoarea de tenis Simona Halep, care a devenit numarul 1 mondial, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale. continuă pe România Liberă

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose? UPDATE: A venit si riposta

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina. 30: Premierul Mihai Tudose a admis, luni seara, la Sinteza Zilei, ca relatiile cu Liviu Dragnea s-au deteriorat si a anuntat o iminenta remaniere. Primii vizati ar fi ministri cu probleme penale protejati de liderul PSD. De acum, razboiul Dragnea - Tudose este pe fata, se desfasoara la vedere. Din momentul asumarii lui, Mihai Tudose nu mai are prea mult timp la dispozitie.

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose?

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Dragnea si Tudose, intalnire cu delegatia SUA la Adunarea Parlamentara NATO de la Bucuresti

Premierul Mihai Tudose si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, se intalnesc, sambata, cu membrii delegatiei Congresului Statelor Unite ale Americii la Adunarea Parlamentara NATO, care se desfasoara la Bucuresti, transmite Mediafax.

Negocieri esuate la Guvern: Sindicalistii nu au cazut la pace cu premierul Tudose. Oamenii ameninta cu greva generala

Intalnire cruciala, vineri, la Guvern. Sindicalistii se vad din nou cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Sindicalistii spun ca .

Sindicatele iau cu asalt Guvernul, premierul Tudose spune ca nu da inapoi in negocieri

Intalnire cruciala, vineri, la Guvern. Sindicalistii se vad din nou cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Sindicalistii spun ca .

SCANDAL URIAS in PSD. Premierul Tudose AMENINTA cu DEMISIA

In acest moment este tensiune maxima in PSD. Potrivit unor surse din partid, Mihai Tudose a amenintat ca va demisiona, dupa aparitia sondajului facut de institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-.

Simona Halep, elogiata de presa internationala dupa ce a devenit noul lider mondial: Ascensiunea ei intrerupe suprematia Garbinei Muguruza

Simona Halep a fost elogiata de presa internationala dupa meciul cu Jelena Ostapenko din semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing. Victoria cu 6-2, 6-4 in fata letonei i-a adus Simonei calificarea in finala competitiei, dar si primul loc in clasamentul WTA. Ascensiunea ei intrerupe suprematia lui Garbine Muguruza, care a petrecut numai patru saptamani in aceasta pozitie, se arata pe site-ul WTA.

Simona Halep este noul numar 1 mondial din tenisul feminin! Victorie clara si meritata in semifinale la Beijing, in fata Jelenei Ostapenko

Simona Halep a devenit noul numar 1 mondial din tenisul feminin, dupa ce a invins-o in semifinale la Beijing pe Jelena Ostapenko.

In ziua in care Simona Halep a devenit numarul 1 mondial, WTA o lauda pe Garcia

Site-ul oficial al WTA a deschis ziua de luni cu noul clasament actualizat, insa reusita majora este considerata cea a intrarii Carolinei Garcia in Top 10.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )