Libnet.ro
UNICEF

09:00

Surse: Premierul Tudose sesizeaza CCR pentru un posibil conflict intre DNA si Guvern privind dosarul Belina

România Liberă România Liberă,
Surse: Premierul Tudose sesizeaza CCR pentru un posibil conflict intre DNA si Guvern privind dosarul Belina

Premierul Tudose va sesiza Curtea Constitutionala pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Stire in . continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose sesizeaza Curtea Constitutionala pentru un posibil conflict intre DNA si Guvern pe dosarul Belina - surse

Premierul Mihai Tudose va sesiza Curtea Constitutionala pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Sesizarea va fi trimisa la CCR de premierul Mihai Tudose, care este, potrivit legii, titularul actiunii. Potrivit surselor HotNews. ro, cel care a elaborat sesizare, la cererea publica a lui Liviu Dragnea, e ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Citeste si: Poate ancheta DNA afacerea Belina? .

UPDATE Premierul Mihai Tudose sesizeaza Curtea Constitutionala pentru un posibil conflict intre DNA si Guvern pe dosarul Belina - surse

Premierul Mihai Tudose va sesiza Curtea Constitutionala pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Sesizarea va fi trimisa la CCR de premierul Mihai Tudose, care este, potrivit legii, titularul actiunii. Potrivit surselor HotNews. ro, cel care a elaborat sesizare, la cererea publica a lui Liviu Dragnea, e ministrul Justitiei, Tudorel Toader. UPDATE Tudorel Toader a prezentat in sedinta de miercuri a Guvernului o opinie prin care arata ca hotararile de Guvern trebuie sa aiba acelasi ca legile, ordonantele si ordonantele de urgenta in privinta cercetarilor privind oportunitatea. Practic, ministrul justitiei vrea ca Hotararile de Guvern sa intre in categoria actelor aprobate de Guvern asupra carora DNA nu are competenta de a desfasura activitati de cercetare penala cu privire la legalitate si oportunitate. Citeste si: Poate ancheta DNA afacerea Belina? .

VIDEO Premierul Tudose ironizeaza situatia din Ministerul Educatiei: Nu vreti sa incepeti de astazi, nu de maine, demersurile pentru manualele de anul viitor?

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a solicitat secretarului de stat pentru invatamantul superior din Ministerul Educatiei Gigel Paraschiv sa inceapa de astazi, nu de maine pregatirile pentru editarea si tiparirea manualelor pentru anul viitor.

Klaus Iohannis, intrebat daca a discutat cu premierul Tudose: Astept sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Premierul Klaus Iohannis a precizat marti seara ca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizati de o ancheta a DNA in dosarul Belina, dar asteapta ca acesta sa il consulte daca are nevoie de un sfat bun.

Medicilor romani le-a ajuns cutitul la os. Mesaj DUR pentru premierul Tudose: Vom MIGRA! Patronati un nou exod al doctorilor (VIDEO)

Medicilor romani le-a ajuns cutitul la os. Este cazul si unui reputat chirurg de la Spitalul Universitar din Bucuresti, care i-a transmis un mesaj premierului Mihai Tudose. Doctorul Florin Chirculesu, seful.

Medicul Florin Chirculescu, mesaj pentru premierul Tudose: Stiti ca sunteti pe cale sa patronati un nou exod al medicilor? Vi se pare firesc sa va respectati promisiunile doar pe hartie, in timp ce veniturile reale din Sanatate vor scadea?

Florin Chirculescu, medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, a postat duminica, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat premierului Mihai Tudose, in care ii atrage acestuia atentia ca este pe cale sa patroneze un nou exod al medicilor. Florin Chirculescu spune ca veniturile medicilor vor scadea, ceea ce, in opinia sa, reprezinta atat abandonul principiilor expuse la inceput de mandat, cat si abdicarea de la doctrina social-democrata, cea de la care va reclamati.

VIDEO Premierul Tudose l-a amenintat, din nou, pe ministrul Transporturilor: Plecati acasa

Premierul Mihai Tudose i-a amenintat, miercuri, in sedinta de Guvern, pe reprezentantii Ministerului Transporturilor ca, daca la prima ninsoare nu se va circula la negru, vor fi demisi.

Mesajul unui chirurg catre premierul Tudose: Vi se pare firesc sa va respectati promisiunile doar pe hartie, in timp ce veniturile reale din Sanatate vor scadea?

Program de lucru mai rau decat in vremea comunismului, taierea de sporuri si, in general, venituri mai mici. Acestea sunt principalele nemultumiri ale chirurgului Florin Chirculescu, de la Spitalul Universitar din Capitala, semnalate premierului Mihai Tudose printr-un mesaj pe Facebook.

Premierul Tudose conduce razboiul de reintregire a Brailei. Miza: 950 de hectare de teren pe care brailenii il considera furat de catre Galati

Din fotoliul de premier, intre doua modificari ale Codului Fiscal, Tudose conduce ostilitatile din razboiul intre PSD Braila si PSD Galati, dus si cu sprijinul PNL Braila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )