Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse. PSD ataca degeaba Guvernul Orban 2 la CCR. De ce are sanse infime de reusita. Precedentul Boc

Adevărul Adevărul,
Surse. PSD ataca degeaba Guvernul Orban 2 la CCR. De ce are sanse infime de reusita. Precedentul Boc

Liderii PSD au decis vineri, intr-o sedinta restransa, sa conteste Guvernul Orban 2 la CCR. Motivul: Klaus Iohannis ar fi declansat un conflict juridic de natura constitutionala cu Parlamentul in momentul in care l-a desemnat tot pe Ludovic Orban premier, desi cu o zi inainte picase prin motiune de cenzura. insa Constitutia ii ofera presedintelui libertate totala cand vine vorba de desemnarea unui premier. continuă pe Adevărul

Tariceanu: ALDE nu s-a decis daca va vota Guvernul Orban. CCR sa spuna daca OUG pe anticipate este legala

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, ca nu a stabilt daca ALDE va vota investirea Guvernului Orban si ca CCR ar trebui sa decida daca OUG pe alegerile parlamentare adoptata marti este legala. El a adaugat ca daca OUG e ilegala, Parlamentul ar face o greseala numindu-l premier pe Orban.

Primele reactii de la Bruxelles, dupa ce a picat Guvernul Orban: incercarea acestui guvern de a schimba legea electorala in asemenea graba e impotriva deciziei CCR si a recomandarilor Comisiei de la Venetia

Guvernul Orban a fost demis, dupa de motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

PSD pregateste eliminarea modificarilor aduse de PNL la Ordonanta lacomiei. Guvernul Orban inghetase salariile demnitarilor si reparase actul normativ emis de Dragnea si Valcov

PSD ar putea elimina, in Parlament, Ordonanta de Urgenta nr. 1 din 2020, prin care Guvernul Orban a reparat o serie de masuri controversate luate de guvernarea PSD. Comisia economica si comisia de buget din.

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT CU 261 DE VOTURI Guvernul Orban a fost demis

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Guvernul ramane in functie. Lucrurile se vor misca. Eu in continuare sunt adeptul alegerilor anticipate. Voi insista ca in continuare sa fie votat un Guvern care vine cu o agenda reformatoare. Dupa parerea mea este inadmisibil sa pierdem timpul pentru ca, avem in continuare un PSD care nu isi doreste reforme. Solutia cea mai corecta pentru Romania este intoarcerea la electorat. Trebuie sa avem o majoritate parlamentara care sprijna acest efort. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban, dupa demitere: Guvernul cade in picioare --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban a fost demis --- * ACTUALIZARE - S-a incheiat si votul senatorilor.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Serban Nicolae, mesaj radical pentru liberali: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Serban Nicolae a venit cu un mesaj radical in care a criticat Guvernul Orban. Senatorul PSD a numit guvernul PNL un guvern de hoti si le-a recomandat liberalilor sa mearga direct la parchet pentru a se autodenunta, mai ales dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta.

Guvernul Orban se bate cu propriile arme. Executivul a adoptat pe banda rulanta zeci de ordonante de urgenta. E un record absolut

Guvernul Orban se bate cu propriile arme. Dupa ce au atacat de sute de ori guvernele PSD pentru ordonantele de urgenta emise, Executivul a adoptat, pe banda rulanta, un numar uluitor de 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari.

DUPA CE GUVERNUL ORBAN A FOST DEMIS: Ludovic Orban si Remus Pricopie sunt nominalizati pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, de la ora 12:00, consultari cu partidele parlamentare in vederea nominalizarii unui premier, dupa ce Guvernul Orban a fost demis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )